LifeStyle

Εδώ έμενε ο Τάιλερ Μακμπέθ στην διάρκεια της πανδημίας – Ένα διαμέρισμα 13 τετραγωνικών στο West Village της Νέας Υόρκης

Σε ένα σπίτι 13 τετραγωνικών στο West Village έμενε τον Μάρτιο του 2020 στη Νέα Υόρκη ο Τάιλερ Μακμπέθ, σύζυγος του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη. Ήταν η περίοδος της πανδημίας και ήδη κατοικούσε εκεί 6 μήνες.

Ο Τάιλερ Μακμπέθ, ο οποίος ζει πλέον μόνιμα στην Ελλάδα στο νέο του σπίτι των 246 τ.μ. στο Κολωνάκι που αγόρασε πρόσφατα με τον σύζυγό του Στέφανο Κασσελάκη, και επίσης δεν έχει καμία σχέση με το εξοχικό στη Νέα Υόρκη, φιλοξενήθηκε στο site για το σπίτι apartmenttherapy.com και περιέγραψε πως μπορεί να αξιοποιήσει κανείς έναν τόσο μικρό χώρο. 

Περιγράφοντας κάποια πράγματα για το σπίτι του έλεγε τότε: «Είμαι νοσοκόμος νυχτερινής βάρδιας στη νευροχειρουργική ΜΕΘ της Νέας Υόρκης και επίσης φοιτητής που εργάζεται για το διδακτορικό του. Καθώς έχω ένα καθεστώς πλήρους και απαιτητικής απασχόλησης θεωρώ σημαντικό να επιστρέφω σε ένα ζεστό, ασφαλές και γαλήνιο περιβάλλον. Η δουλειά εν μέσω πανδημίας με έκανε να εκτιμήσω ακόμα περισσότερο να μπορώ να επιστρέφω σε ένα διαμέρισμα που λειτουργεί ως ένα πολύ ήρεμο και ασφαλές μέρος».

 

Ο Τάιλερ Μακμπέθ παρουσίασε το μόλις 13 τετραγωνικών διαμέρισμά του ως εξής: «Στον ελεύθερο χρόνο μου μεταξύ των βαρδιών, αποφάσισα ότι ίσως μπορώ να μοιραστώ μαζί σας πώς είναι ο μικροσκοπικός μου χώρος για να δώσω και σε άλλους ιδέες ή έμπνευση να κάνουν μερικά από τα ίδια πράγματα στον μικρό τους χώρο. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, με όλους να βρίσκονται σε καραντίνα, είμαστε στα σπίτια μας και ψάχνουμε πράγματα να κάνουμε εκτός εργασίας. Ελπίζω ότι η πολύ μικρή ταπεινή κατοικία μου μπορεί να εμπνεύσει άλλους να δημιουργήσουν ένα μέρος για το οποίο θα είναι περήφανοι, θα αισθάνονται ασφαλείς, αλλά και θα λειτουργεί ως ένας ήρεμος και άνετος κατοικήσιμος χώρος».

Απαντώντας στο ερώτημα ποιο είναι το αγαπημένο του δωμάτιο και γιατί, λέει: «Δεδομένου ότι είναι ένα στούντιο με υπερυψωμένο χώρο κρεβατιού, εξυπηρετεί και λειτουργεί ως ένα δωμάτιο με ελάχιστο διαχωρισμό. Ως εκ τούτου, θα έλεγα ότι ολόκληρο το διαμέρισμα είναι το αγαπημένο μου δωμάτιο! Η καλύτερη θέα στο διαμέρισμα είναι από τη σοφίτα. Από το μεγάλο παράθυρο που βρίσκεται στη σοφίτα μπορείτε να δείτε το Hudson Yards και το Empire State Building».

Στο ερώτημα ποιο είναι το τελευταίο πράγμα που αγόρασε για το σπίτι του λέει ότι είναι ένα σκαμνάκι το οποίο χρησιμοποιεί επίσης ως μικρό κομοδίνο στην σοφίτα και πως όταν έχει καλεσμένους λειτουργεί ως επιπλέον κάθισμα στο σαλόνι.

Ο Τάιλερ Μακμπέθ δίνει και συμβουλές για πως θα διακοσμήσει κανείς ένα σπίτι που θα το αγαπήσει.

«Μείνετε αληθινοί. Όλοι έχουμε διαφορετικά γούστα και αντιλήψεις για την αίσθηση που θα πρέπει να βγάζουν τα σπίτια μας. Είναι σημαντικό να επιλέξετε αντικείμενα που ταιριάζουν κατάλληλα στο χώρο για να μην τον γεμίσετε αλλά να κάνετε το σπίτι να λειτουργεί με άνετο τρόπο. Αγοράστε πράγματα με την πάροδο του χρόνου, μην βιαστείτε να γεμίσετε μόνο το χώρο. Αντίθετα, περιμένετε μέχρι να βρείτε αυτά τα ένα ή δύο πράγματα που δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς αυτά. Όταν το κάνετε αυτό, δημιουργείτε έναν χώρο διαφορετικό από οποιονδήποτε άλλο και όλοι θα το παρατηρήσουν!»

Φωτογραφίες: Tyler Macbeth/ πηγή: apartmenttherapy.com

To άρθρο Εδώ έμενε ο Τάιλερ Μακμπέθ στην διάρκεια της πανδημίας – Ένα διαμέρισμα 13 τετραγωνικών στο West Village της Νέας Υόρκης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button