Διεθνή επικαιρότητα

Kαταδικάζουν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και Σαρλ Μισέλ την πυραυλική επίθεση στην Οδησσό

Την ρωσική επίθεση επίθεση κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Οδησσό για την συνάντησή του με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι καταδίκασαν με μήνυματά τους μέσω Χ, πρώηνTwitter, η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και ο πρόεδρος του Συμβουλίου της ΕΕ Σαρλ Μισέλ.  

«Καταδικάζω σθεναρά την άθλια επίθεση στην Οδησσό από τη Ρωσία κατά την επίσκεψη των Ζελένσκι και Μητσοτάκης. Κανείς δεν πτοείται από αυτή τη νέα απόπειρα τρομοκρατίας – σίγουρα ούτε οι δύο ηγέτες στο έδαφος ούτε ο γενναίος λαός της Ουκρανίας. Περισσότερο από ποτέ, στεκόμαστε στο πλευρό της Ουκρανίας» ανέφερε.

«Η επίθεση στην Οδησσό κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Προέδρου Ζελένσκι και του πρωθυπουργού Μητσοτάκη είναι άλλο ένα σημάδι της άνανδρης τακτικής της Ρωσίας στον επιθετικό της πόλεμο κατά της Ουκρανίας. Αυτό είναι κατακριτέο και κάτω ακόμη και από το βιβλίο του Κρεμλίνου. Η πλήρης υποστήριξη της ΕΕ προς την Ουκρανία και τον γενναίο λαό της δεν θα αμφιταλαντευτεί» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button