ΕνημέρωσηΟικονομία

Οι «Γιαγκίνηδες» με νέα ορχήστρα στον «Σταυρό του Νότου Plus»

Οι ξεχωριστοί Γιαγκίνηδες επιστρέφουν από την πετυχημένη ευρωπαϊκή τους περιοδεία και μας προσκαλούν με την ανανεωμένη τους ορχήστρα, για δύο Παρασκευές, 12 και 19 Απριλίου, στον Σταυρό του Νότου Plus να μας ξεσηκώσουν μέσα από αγαπημένα ρεμπέτικα και κλασικά λαϊκά τραγούδια παιγμένα με την νεανική τους ορμή και τον ξεχωριστό τους τρόπο!

Οι νεαροί Γιαγκίνηδες που αυτό – χαρακτηρίζονται ως ρεμπέτικο – λαϊκοπαραδοσιακό σχήμα, έχουν αλωνίσει τους δρόμους των ελληνικών πόλεων και νησιών προκαλώντας «χαμό» στα socialmedia, με εκατοντάδες χιλιάδες προβολές, αποκτώντας φανατικό κοινό σε όλη την Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δημιουργήθηκαν το 2019 από δύο νεαρούς μουσικούς, τον Σπύρο Ζήση και τον Παναγιώτη Σικλαφίδη, οι οποίοι αποφάσισαν να μοιραστούν την αγάπη τους για την ρεμπέτικη μουσική παίζοντας μουσική στα στενά της Θεσσαλονίκης.

Αυτή τη φορά οι Γιαγκίνηδες για πρώτη φορά θα μας παρουσιάσουν ένα καινούργιο πρόγραμμα, αποτελούμενο από κλασικά λαϊκά και ρεμπέτικα τραγούδια με νέες, ευφάνταστες ενορχηστρώσεις και παράλληλα θα μας παρουσιάσουν και τα καινούργια τραγούδια του νέου τους άλπουμ που κυκλοφόρησε πρόσφατα, με τίτλο «Άνθρωποι του δρόμου»! Το ενθουσιώδες κοινό τους έχει ήδη αγαπήσει την δημοφιλή πια «Καταφερτζού» και τον συγκινητικό «Αντάμη» και ήρθε η ώρα και για τα υπόλοιπα τραγούδια του άλμπουμ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μαζί τους μία εξαιρετική τετράδα νέων μουσικών αποτελούμενη από τους Έρση Μεϊτανίδου στο φλάουτο, Ελένη Φουρλάνου στο βιολί και στο κανονάκι, Μάνο Βλάχο στο κοντραμπάσο και Μάρω Παναγή στα κρουστά!

Info:

Ώρα Έναρξης: 22.00

Εισιτήριο θέασης: 13 ευρώ (Το εισιτήριο θέασης αφορά στην είσοδο στον χώρο)

Προπώληση εισιτηρίων στο more.com

Πώληση εισιτηρίων θέασης την ίδια μέρα στο ταμείο του καταστήματος .
Για κράτηση θέσης καθήμενου σε τραπέζι επικοινωνείτε στο τηλ 210 9226975

Σταυρός του Νότου
Φραντζή και Θαρύπου 35-37, 117 43, Νέος Κόσμος

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button