ΑθλητισμόςΕνημέρωση

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η στιγμή του τραυματισμού του και η αποχώρηση για τα αποδυτήρια μαζί με τον Θανάση

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στάθηκε εξαιρετικά άτυχος στο ντέρμπι των Μπακς με τους Σέλτικς για το NBA, αποχωρώντας τραυματίας από το παρκέ.

Η σπουδαία νίκη των Μπακς επί των Σέλτικς επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην αριστερή γάμπα, ο οποίος είχε ως αποτέλεσμα την αποχώρηση του από το παιχνίδι.,

Ο Greek Freak δεν είχε επαφή με αντίπαλο, σωριάστηκε στο παρκέ, έπιασε την αριστερή του γάμπα και στη συνέχεια αποχώρησε προς τα αποδυτήρια μαζί με τον αδερφό του Θανάση.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει υποστεί τράβηγμα στη γάμπα.

Ο Ντοκ Ρίβερς παραδέχθηκε ότι οι Μπακς είναι ανήσυχοι, με όλο το Μιλγουόκι να βρίσκεται πλέον σε αναμμένα κάρβουνα.

“Είμαστε πολύ ανήσυχοι”, δήλωσε ο προπονητής των Μπακς στη συνέντευξη Τύπου και πρόσθεσε: “Είναι ο Γιάννης, όλοι αισθάνονται όπως αισθάνομαι εγώ αυτή τη στιγμή. Απλώς ελπίζουμε για το καλύτερο”.

Συνολικά στη σεζόν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει χάσει έξι αγώνες και σε 72 εμφανίσεις πριν από το ματς με τους Σέλτικς (15 πόντοι, 8 ριμπάουντ, 7 ασίστ) μετρούσε 30.7 πόντους (64.5% στο δίποντο, 27.4% στο τρίποντο, 65.8% στις βολές), 11.6 ριμπάουντ, 6.5 ασίστ, 1.2 κλεψίματα και 1.1 μπλοκ ανά 35.3 λεπτά.

To άρθρο Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η στιγμή του τραυματισμού του και η αποχώρηση για τα αποδυτήρια μαζί με τον Θανάση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button