LifeStyle

Αναστάσιος Ράμμος για τον εθισμό: Στον αγώνα που έδινα, ο Εκατομμυριούχος μου κρατούσε συντροφιά

Μια εξομολόγηση έκανε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ο Αναστάσιος Ράμμος, όταν το βράδυ της Τρίτης (27.02.2024) βρέθηκε καλεσμένος στο The 2night show και μίλησε στον εθισμό που είχε από ουσίες και στην απεξάρτηση.

«Μπήκα σε φάση με ουσίες. Αν δεν έμπαινα, δεν θα ήμουν εδώ και δεν θα έκανα αυτό το ταξίδι. Μου πήρε χρόνια», είπε αρχικά ο Αναστάσιος Ράμμος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Και συνέχισε: «Δεν είναι μόνο οι ουσίες, αλλά “έπινα” ανθρώπους. Συναισθήματα, το πως φερόμουν.

Μπορεί κάποιος που δεν κάνει χρήση ουσιών ή αλκοόλ, σε μία σχέση αν ο ένας νιώθει ευτυχισμένος όταν είναι μόνο ο σύντροφός του αυτό είναι μια συνεξάρτηση και είναι πολύ σοβαρό».

«Είσαι ο πρώτος άνθρωπος που έρχομαι συνειδητοποιημένος μετά από καιρό και θέλω να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί βρισκόμουν κάπου και ο Εκατομμυριούχος μου κρατούσε συντροφιά.

Εκεί στον αγώνα που έδινα και δίνω ακόμα, προσπαθούσα να έχω κάπου αλλού το μυαλό μου. Με βοήθησες πάρα πολύ στον λόγο μου» είπε, ακόμη, ο Αναστάσιος Ράμμος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

To άρθρο Αναστάσιος Ράμμος για τον εθισμό: Στον αγώνα που έδινα, ο Εκατομμυριούχος μου κρατούσε συντροφιά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button