Διεθνή επικαιρότητα

Πώς μπορείτε να αποτοξινωθείτε φυσικά

Ας το παραδεχτούμε. Όλοι μας έχουμε περάσει πολλά άγρια ξενύχτια και έχουμε πιει άφθονο αλκοόλ σε περισσότερες από μία περιπτώσεις.

Το ερώτημα είναι πώς να αντιμετωπίσετε την επόμενη μέρα και να ξεπεράσετε αυτή τη δυσάρεστη κατάσταση όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η καλύτερη θεραπεία για τους πονοκεφάλους και την αφυδάτωση είναι, φυσικά, το νερό! Πίνετε άφθονο νερό καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Μην πίνετε πολύ καφέ – ένα ή δύο φλιτζάνια θα σας ξυπνήσουν, αλλά περισσότερα από αυτά θα αφυδατώσουν περισσότερο τον οργανισμό σας.

Αποτοξίνωση με αφεψήματα βοτάνων. Το πρωί μετά από μια τρελή νύχτα, πιείτε ένα φλιτζάνι τσάι από βότανα (π.χ. μάραθο, μέντα, χαμομήλι). Ηρεμεί τη διάθεση και χαλαρώνει το στομάχι. Το τσάι μπορεί επίσης να βοηθήσει στους πονοκεφάλους και τη δυσπεψία, ειδικά αν προστεθεί μέλι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δροσιστικό detox

½ αγγούρι σε φέτες
1 λεμόνι σε φέτες
10-15 φύλλα μέντας

Η μέντα είναι αναζωογονητική και συνδυάζεται καλά με το λεμόνι και το αγγούρι. Το ρόφημα είναι αποτελεσματικό για την πέψη, την ενυδάτωση και την αποτοξίνωση, καθώς και για τη μείωση του λίπους και για να κάνει το δέρμα να δείχνει νεότερο και πιο λαμπερό.

Αν θες ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα διατροφής για απώλεια βάρους με πεντανόστιμα και φρεσκομαγειρεμένα φαγητά στην πόρτα σου, μπες στο mynutri.gr!

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button