Ομορφιά

Survivor: Η αντίδραση των παικτών όταν μαθαίνουν ότι ο Σάκης Ρουβάς θα τραγουδήσει στο πάρτι της ένωσης

Ο Γιώργος Λιανός στο επεισόδιο της Τετάρτης του Survivor ανακοίνωσε στους παίκτες του ριάλιτι ποιος θα είναι ο guest τραγουδιστής που θα εμφανιστεί.

Ξεκινώντας τους είπε όλα όσα θα ζήσουν σε λίγα 24ωρα. Ο Γιώργος Λιανός κλήθηκε να αποκαλύψει αρχικά τους παλιούς γνώριμους που θα συναντήσου οι Μπλε και οι Κόκκινοι. Ο λόγος για τον Τάκη Καραγκούνια, τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και την Ρία Κολοβού οι οποίοι είχαν κερδίσει τους προηγούμενους διαγωνισμούς τραγουδιού στo Survivor και θα επανέλθουν τώρα στον Άγιο Δομίνικο για το πάρτι της ένωσης των δυο ομάδων.

Η αγωνία των περισσοτέρων, όμως, ήταν στο κομμάτι του καλεσμένου τραγουδιστή που θα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν σε αυτό το πάρτι. Και ο παρουσιαστής του Survivor έδωσε την απάντηση και σε αυτό το ερώτημα. «Αφού λήξει το μεγάλο γλέντι και βγάλουμε και τον νικητή ή τη νικήτρια του διαγωνισμού, που θα έρθει εδώ και πάλι του χρόνου, θα έχουμε και κάποιους ανθρώπους οι οποίοι θα έρθουν από την Αθήνα για να τραγουδήσουν, να σας διασκεδάσουν, να νιώσετε καλά με την παρουσία τους».

«Στο φετινό πάρτι της ένωσης, λοιπόν, θα έρθει ένας καλλιτέχνης, άνδρας, ο οποίος έχει μεγάλο ρεπερτόριο και έχει πάρει πάρα πολλά μπράβο και στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Θα έρθει ένας τραγουδιστής – περφόρμερ» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός για να αναφωνήσουν όλοι, με μια φωνή, «ο Σάκης Ρουβάς».

«Μόνο αυτός θα μπορούσε να έρθει! Ο Σάκης Ρουβάς, λοιπόν, θα έρθει στο πάρτι της ένωσης του Survivor» επιβεβαίωσε ο Γιώργος Λιανός με την Κατερίνα Δαλάκα να παίρνει, ταχύτατα, τον λόγο για να δηλώσει «τεράστια Ρουβίτσα» και να φέρουν όλοι οι παίκτες ένα μεγάλο χαμόγελο για αυτή την ανακοίνωση.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button