ΕνημέρωσηΠολιτική

Επενδύει στο μέλλον ο Ολυμπιακός

Η αξιοσημείωτη μεταγραφική δραστηριότητα της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά την περίοδο του Ιανουαρίου συνέβαλε ώστε να περάσει στα… ψιλά και να βρεθεί σε δεύτερη μοίρα άλλη μια πολύ σημαντική κίνηση της διοίκησης.

Με γρήγορες κινήσεις η πειραϊκή ομάδα φρόντισε να διασφαλίσει το μέλλον της επενδύοντας στους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές των «μικρότερων» ομάδων, τους οποίους δέσμευσε με νέα συμβόλαια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τις επιταγές του μεγαλομετόχου και προέδρου της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη, όλα τα ταλέντα του συλλόγου «κλείδωσαν» στον Πειραιά, παρότι για πολλούς από τους νεαρούς παίκτες υπήρξε και υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες, ειδικά μετά τις εφετινές εμφανίσεις τους στην UEFA Youth League.

Η αρχή έγινε με τους αδελφούς Κωστούλα, τον 16χρονο Χαράλαμπο (σέντερ φορ) και τον 19χρονο Κωνσταντίνο (κεντρικός αμυντικός/αμυντικός μέσος), που αποκτήθηκαν σε μικρή ηλικία από την ποδοσφαιρική ακαδημία Αγία Άννα, στο Βόλο.

Ακολούθησε ο 17χρονος κεντρικός μέσος Χρήστος Μουζακίτης, ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός Ισίδωρος Κουτσίδης, ο 17χρονος μέσος/επιθετικός μέσος Χρήστος-Εφραίμ Δαρβίρας και ο 18χρονος επιτελικός μέσος Αντώνης Παπακανέλλος, με τελικό «χτύπημα» την απόκτηση του 20χρονου τερματοφύλακα Νίκου Μπότη από την Ίντερ, με μεταγραφή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε μια εποχή που η ποδοσφαιρική αγορά κατακλύζεται, ανά την υφήλιο, από παίκτες κάθε εθνικότητας και οι γηγενείς ποδοσφαιριστές αποτελούν μειοψηφία στις επαγγελματικές κατηγορίες των χωρών τους, αυτός ο κύκλος έχει αρχίσει να κλείνει.

Η προσοχή δίδεται πλέον στην ανάπτυξη των ταλέντων από τα τμήματα υποδομής, με στόχο τη βραχυπρόθεσμη στελέχωση των ανδρικών ομάδων, που ταυτόχρονα δίνει και μεγαλύτερο συναισθηματικό δεσμό ανάμεσα στο φίλαθλο κοινό και το σύλλογο.

Θέλοντας λοιπόν να διασφαλίσει και να αναδείξει τους αυριανούς Έλληνες διεθνείς, ο Ολυμπιακός προχώρησε σε μια σημαντική επένδυση προσβλέποντας σε άμεσο αγωνιστικό όφελος.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button