Ομορφιά

J2US: Αυτή την πασίγνωστη τραγουδίστρια θα υποδεχτεί ο Νίκος Κοκλώνης στο 3ο live

O Νίκος Κοκλώνης eετοιμάζει ένα ακόμα μεγάλο πάρτι για το βράδυ του Σαββάτου 2/3. Τα ζευγάρια θα διαγωνιστούν επί σκηνής για να βρεθούν στο 4ο live.

Ο γνωστός παρουσιαστής είναι έτοιμος για το 3ο live του J2US στις 20:00 στον Alpha και ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις. Μία από αυτές την αποκάλυψε με μία ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Όπως αποκάλυψε, η Τζένη Κατσίγιαννη θα βρεθεί στη σκηνή του σόου για να διασκεδάσει το τηλεοπτικό κοινό. Η τραγουδίστρια ήταν και παλιά διαγωνιζόμενη, αλλά και από τις αγαπημένες του παρουσιαστή.

Ο απόλυτος showman Νίκος Κοκλώνης εμφανίστηκε στο stage τραγουδώντας μια διαφορετική εκδοχή του Ντάμπα Ντούμπα ξεσηκώνοντας κοινό και τηλεθεατές. Aμέσως μετά, υποδέχθηκε στη σκηνή το πρώτο από τα δύο νέα ζευγάρια της βραδιάς, τη Μαρία Καρλάκη με τον Γιάννη Καπετάνιο. Το δεύτερο νέο secret ζευγάρι αποκαλύφθηκε λίγο πριν το φινάλε του σόου και ήταν η Άννα Μπεζάν με τον Κωνσταντίνο Μαργαρίτη. Τα δύο νέα ζευγάρια σε αυτή την παρθενική τους εμφάνιση είχαν ασυλία και δεν βαθμολογήθηκαν.

Η διαγωνιστική διαδικασία ξεκίνησε για τα υπόλοιπα 17 ζευγάρια, που έζησαν την αγωνία της πρώτης αποχώρησης. Η αγαπημένηκριτική επιτροπή, η Βίκυ Σταυροπούλου, η Δέσποινα Βανδή, ο Σταμάτης Φασουλής και η Καίτη Γαρμπή σε αυτή την πρώτη τους βαθμολόγηση δεν έδωσαν πάνω από 6 βαθμούς σε κανένα από τα ζευγάρια.

Μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της βραδιάς ήταν η εμφάνιση της Άντζελας Δημητρίου στη σκηνή, η οποία πριν από λίγες μέρες έχασε τη μητέρα της. Μαζί με τον παρτενέρ της Στέλιο Δρουμαλιά ερμήνευσαν το τραγούδι του Νίκου Καρβέλα “Ο Τελευταίος Χορός” και καταχειροκροτήθηκαν. Ο Νίκος Κοκλώνης έδωσε μια μεγάλη αγκαλιά στην λαίδη του ελληνικού τραγουδιού και μαζί με τους κριτές μίλησαν με ζεστασιά για τη δύναμη ψυχής και την ευαισθησία της ερμηνεύτριας, που ήταν εμφανώς συγκινημένη.

Ο Νίκος Κοκλώνης επιφύλασσε μία ακόμη έκπληξη, όταν μετά την ερμηνεία του Γιάννη Ξανθόπουλου και της Δώρας Παντέλη στο κομμάτι «Χίλια Σπίρτα» που αγαπήθηκε μέσα από τη φωνή του Αντώνη Ρέμου, συνδέθηκε τηλεφωνικά με τον μεγάλο ερμηνευτή. «Καταφέρατε και κάνατε αυτό το τραγούδι ντουέτο που με το ζόρι το λέω μόνος μου. Το είπατε με αγάπη και διακρίνω ότι έχετε μια ωραία χημεία μεταξύ σας», σχολίασε ο Αντώνης Ρέμος.

Όλοι οι διαγωνιζόμενοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους on stage χαρίζοντας μοναδικές ερμηνείες σε τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει.

Στο φινάλε της βραδιάς η αγωνία χτύπησε κόκκινο για την πρώτη αποχώρηση της σεζόν, με τον Νίκο Κοκλώνη να ανακοινώνει ότι το ζευγάρι που δεν θα βρίσκεται στο επόμενο live είναι ο Ραφαήλ Καρυωτάκης και η Joanne.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button