ΕνημέρωσηΟικονομία

Παλαιοχριστιανός: Το έσκασε ο 15χρονος γιός του από το νοσοκομείο

Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία, την Κυριακή (10/3) καθώς ο γιός του Παλαιοχριστιανού, Μανώλη Καλαϊτζιδάκη το έσκασε από το Νοσοκομείο Παίδων που φιλοξενούνταν, μετά από εισαγγελική εντολή.

Συγκεκριμένα, το 15χρονο αγόρι το έσκασε, όταν πήγε μαζί με κοινωνική λειτουργό να συναντήσει τον πατέρα του, σε κοινωνική δομή στον Πειραιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, οι αστυνομικοί «χτενίζουν» την περιοχή για να τον βρουν, ενώ έχει συλληφθεί και η κοινωνική λειτουργός, που τον συνόδευε.

Διαβάστε επίσης: Η συνέντευξη του «Παλαιοχριστιανού» Μανώλη στον «Νεοχριστιανό» Μάκη

Ο Παλαιοχριστιανός μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, το πρωί της Δευτέρας (11/3) αναρωτήθηκε «πώς μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο σε μία δομή που το παιδί προστατεύεται».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το παιδί την κοπάνησε. Είναι μια πολύπλοκη κατάσταση, δεν ξέρω αν είναι και στημένη. Εκεί πέρα ήταν ένας ποδοσφαιρικός αγώνας και είχε μια στρατιά αστυνομικών. Εγώ ήμουν μέσα σε ένα καφέ ενός φίλου μου που είχε εκεί πέρα στο γήπεδο και ξαφνικά έρχεται η συνοδός του παιδιού και μου λέει “έφυγε, που είναι;”. Τώρα όλο αυτό μέσα σε έναν χώρο που έχει και κάμερες, που έχει συνοδό. Έψαχνα, ρωτούσα τους αστυνομικούς εκεί πέρα, οποιονδήποτε μπορεί να μου δώσει πληροφορίες μαζί με τη συνοδό», είπε.

«Μέχρι που η συνοδός με απείλησε με τον εισαγγελέα σαν να μου επέρριπτε ευθύνες. Ε, και σηκώθηκα και έφυγα, λέω άμα είναι να τα βάζει μαζί μου, εντάξει έλεος», συνέχισε.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button