ΕνημέρωσηΟικονομία

Η δράση δεν σταματά ποτέ με τους Tipsters του Πάμε Στοίχημα

Το Πάμε Στοίχημα είναι πιο πλούσιο από ποτέ με τους Πάμε Στοίχημα Tipsters, την κορυφαία ψηφιακή κοινότητα παικτών στην Ελλάδα. Μέσω του OPAP Store App, οι χρήστες της εφαρμογής δημιουργούν το δικό τους προφίλ και αλληλοεπιδρούν μεταξύ τους σε ένα μοντέρνο, ψηφιακό περιβάλλον, όπου μοιράζονται τις στοιχηματικές προβλέψεις τους για τα αθλητικά γεγονότα.

«Οι παίκτες μοιράζονται τις στοιχηματικές προβλέψεις τους παίζοντας ή σκανάροντας μέσω του OPAP Store App, βλέπουν τις στοιχηματικές προτάσεις και τα ανοιχτά στοιχήματα άλλων tipsters τα οποία μπορούν και να αντιγράψουν, ενώ ενημερώνονται και για την αθλητική επικαιρότητα. Επιπλέον, όσοι συμμετέχουν στην κοινότητα των Tipsters, μαζεύουν πόντους και ανεβαίνουν θέσεις στον μηναίο πίνακα κατάταξης, με τους 10 πρώτους κάθε μήνα να κερδίζουν απίθανα δώρα. Ήδη περισσότεροι από 60.000 παίκτες του Πάμε Στοίχημα έχουν εγγραφεί στην κοινότητα των Tipsters», αναφέρει η κα Ουρανία Γεωργίτση, ιδιοκτήτρια καταστήματος ΟΠΑΠ στα Γρεβενά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ουρανία Γεωργίτση, ιδιοκτήτρια καταστήματος ΟΠΑΠ επί της οδού Γεωργίου Μπούσιου 6 στα Γρεβενά

Οι πίνακες κατάταξης

Εκτός από τον συνολικό πίνακα κατάταξης, οι παίκτες που συμμετέχουν στην κοινότητα των Tipsters μπορούν να ανταγωνίζονται μεταξύ τους και στο κατάστημα ΟΠΑΠ της γειτονιάς τους.

Η κα Γεωργίτση εξηγεί: «Παίζοντας μέσα από το ΟPAP Store App ή σκανάροντας εντός 30 λεπτών το δελτίο μετά την τοποθέτησή του, ανεβαίνει στην κοινότητα των Tipsters. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να μην έχει ολοκληρωθεί η διευθέτησή των δελτίων που σκανάρονται. Για να διεκδικήσουν οι παίκτες ένα από τα 10 έπαθλα θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει 5 δελτία. Ο συνολικός πίνακας κατάταξης, αφορά τους συνολικούς πόντους που έχει συγκεντρώσει ο παίκτης από την στιγμής της εγγραφής του. Ο μηνιαίος πίνακας κατάταξης αφορά τους πόντους που έχει συγκεντρώσει σε χρονικό διάστημα ενός μήνα. Ο πίνακας κατάταξης καταστήματος ΟΠΑΠ, αφορά την κατάταξη του παίκτη ανάμεσα στους άλλους Tipsters που βρίσκονται εντός καταστήματος ΟΠΑΠ. Μάλιστα, μέσα από τις ειδικά διαμορφωμένες οθόνες μπορούν να δουν τα hot bets και τον πίνακα κατάταξης του εκάστοτε καταστήματος, την Πανελλήνια κατάταξη, καθώς και τα hot bets Πανελλαδικά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιστροφή στη δράση για την Euroleague. Τι προτείνουν οι κορυφαίοι tipsters;

Στη «μάχη» της κανονικής περιόδου επιστρέφουν οι ομάδες της Euroleague, λίγες στροφές πριν την έναρξη των πλέι οφ. Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές για όλα τα παιχνίδια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στο μπάσκετ, με super αποδόσεις και bet builder.

«Το ενδιαφέρον σήμερα στρέφεται στον αγώνα της Ρέαλ Μαδρίτης με τον Παναθηναϊκό. Οι στοιχηματικές επιλογές για τα ματς της Euroleague είναι πάρα πολλές και οι προβλέψεις στην κοινότητα των Tipsters δεν σταματούν. Οι παίκτες βλέπουν τα hot bets, δηλαδή το ποια στοιχήματα επιλέγουν οι περισσότεροι και ανεβάζουν τα δικά τους δελτία. Δεν είναι μόνο οι ομάδες που μάχονται για την τελική κατάταξη ενόψει των πλέι οφ, καθώς το ίδιο συμβαίνει και με τους θαμώνες του καταστήματος μας που προσπαθούν να ανέβουν στην μεταξύ τους βαθμολογία των Tipsters», τονίζει η κα Γεωργίτση.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button