ΕνημέρωσηΟικονομία

Κίνα: Σύσταση νέας κοινοπραξίας από την Mercedes-Benz Group China Ltd., αλλά και την BMW Brilliance Automotive Ltd., για την φόρτιση ηλεκτροκίνητων οχημάτων

Μία νέα κοινοπραξία συστήθηκε από την Mercedes-Benz Group China Ltd., αλλά και την BMW Brilliance Automotive Ltd., ενώ εγγράφηκε στο προάστιο Τσαογιάνγκ του Πεκίνου, όπως δήλωσαν πηγές των τοπικών αρχών.

Τον Νοέμβριο του 2023, η Mercedes-Benz και η BMW υπέγραψαν μία συμφωνία συνεργασίας για την συγκρότηση της κοινοπραξίας, η οποία, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσαν θα βοηθήσει στην ομαλοποίηση της λειτουργίας του δικτύου φόρτισης μπαταριών ηλεκτροκίνητων οχημάτων στην κινεζική αγορά.

Η Mercedes-Benz και η BMW θα εκμεταλλευτούν την εμπειρία τους στην λειτουργία υποδομών φόρτισης σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά και στην Κίνα, μαζί με την κατανόηση των ιδιαιτεροτήτων της βιομηχανίας ηλεκτροκίνητων οχημάτων (NEV), προσφέροντας λειτουργικές λύσεις φόρτισης στην κινεζική αγορά.

To άρθρο Κίνα: Σύσταση νέας κοινοπραξίας από την Mercedes-Benz Group China Ltd., αλλά και την BMW Brilliance Automotive Ltd., για την φόρτιση ηλεκτροκίνητων οχημάτων δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button