Ομορφιά

Γιώργος Αγγελόπουλος: Αποχώρησε από τα γυρίσματα της «Γης της Ελιάς» και μετρά αντίστροφα για τον ερχομό της κόρης του

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποχώρησε πρόωρα από τη σειρά, «Γη της Ελιάς» στο Mega καθώς με τη σύζυγό του, Δήμητρα Βαμβακούση, περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Ο Νίκος Γεωργιάδης στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο.

«Αυτό που κυκλοφορεί εδώ και καμία εβδομάδα είναι ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν θα συνεχίσει στη Γη της Ελιάς. Ο ρόλος του θα ολοκληρωθεί τον Μάρτιο, δεν θα φτάσει μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν», ανέφερε αρχικά για την αιφνίδια αποχώρηση ο Νίκος Γεωργιάδης.

«Ο Γιώργος Αγγελόπουλος πρώτα ενημερώθηκε από τις διαρροές και μετά έγινε μια επικοινωνία. Έχει ενημερωθεί ότι ο ρόλος του ολοκληρώνεται. Το συμβόλαιό του έληγε τον Απρίλιο, ήταν να ανανεωθεί και αυτό πίστευαν και οι συντελεστές της σειράς ότι ο ρόλος του θα συνεχίσει»,πρόσθεσε.

Από μεριάς του, ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν έχει απαντήσει δημόσια για τη συνεργασία του με την πετυχημένη σειρά του Mega, ενώ για την ώρα προτεραιότητα έχει η προσωπική του ζωή και το πρώτο του παιδί που σύντομα έρχεται στον κόσμο.

Ο Κούλλης Νικολάου μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star ανακοίνωσε και το τέλος του Γιώργου Αγγελόπουλου από τη «Γη της ελιάς».

«Δεν είναι μόνο θέμα Ντάνου, είναι θέμα τέταρτης σεζόν. Η συνεργασία με τον Γιώργο Αγγελόπουλο κλείνει πολύ ευχάριστα και όμορφα. Ήταν προγραμματισμένο κάπως να γίνει αυτό και πάμε παρακάτω. Ο κύκλος του ρόλου δεν έχει κλείσει στον αέρα, κλείνει στην τρίτη σεζόν τελοσπάντων», είπε χαρακτηριστικά ο Κούλλης Νικολάου.

«Ο Γιώργος δεν έχει τελειώσει ακόμα τα γυρίσματα. Απ’ ότι ξέρω είναι και οι μέρες που περιμένει το παιδάκι του, ο Θεός να είναι μαζί του, να έχει μια καλή γέννα η σύζυγος του και σαν ζευγάρι να βιώσουν το μέγιστο γιατί ο ερχομός ενός παιδιού είναι το μέγιστο στον άνθρωπο» πρόσθεσε ο Κούλλης Νικολάου.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button