LifeStyle

Χάντμπολ: Η εθνική γυναικών κάνει «Άλμα Ζωής» και δίνει «Όραμα Ελπίδας»

Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος και η εθνική ομάδα χάντμπολ των γυναικών, σε συνεργασία με την Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες (ΕΣΟΑ) και το «Make place for one more woman», ενεργοποιούν για άλλη μια φορά το ροζ φύλλο του Αγώνα της Ζωής για την αύξηση των εθελοντών δοτών μυελού των οστών και άλλων δράσεων στήριξης καρκινοπαθών ατόμων.

Πρόκειται γι’ ακόμη μια δράση που μεταμορφώνει τα γήπεδα του χάντμπολ σε πλατφόρμες έμπρακτης υποστήριξης για τους καρκινοπαθείς συνανθρώπους μας, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες να σωθούν όσο το δυνατόν περισσότερες ζωές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αθλήτριες της εθνικής χάντμπολ κάνουν «Άλμα Ζωής» και δίνουν «Όραμα Ελπίδας», σκοράροντας με αντίπαλο τον καρκίνο και στον αγώνα Ελλάδα-Κροατία για τα προκριματικά του EURO 2024 στο ΔΑΚ Λευκόβρυσης Κοζάνης (Τετάρτη 3 Απριλίου, 18:00). Έτσι, κάθε γκολ που θα σημειώνει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, θα ενισχύει οικονομικά τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής», μέσω ειδικής συμφωνίας που υπάρχει με την ΟΧΕ.

Παράλληλα, εκπρόσωποι από το Σωματείο «Σύλλογος Όραμα Ελπίδας» θα βρίσκονται στην είσοδο του κλειστού γυμναστηρίου για ενημέρωση και εγγραφές νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών, ενισχύοντας το σπουδαίο έργο που επιτελείται μέσω της «Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών».

Το χάντμπολ με αυτό τον τρόπο δείχνει άλλη μια φορά το κοινωνικό πρόσωπό του και προτρέπει τους φιλάθλους να γίνουν δότες μυελού των οστών και να ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί με τους ήδη 160.000 και πλέον εθελοντές δότες, αυξάνοντας σταδιακά τον αριθμό των 333 που έχουν βρεθεί μέχρι σήμερα συμβατοί, σώζοντας τις ζωές των συνανθρώπων μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button