Ομορφιά

Ασημένια Βουλιώτη: Ποια είναι η ευαίσθητη «Δεσποινιώ» από τις Ψυχοκόρες;

Η Ασημένια Βουλιώτη είναι μια ανερχόμενη και πολλά υποσχόμενη ηθοποιός που έχει κερδίσει την προσοχή του κοινού με την ερμηνεία της ως «Δεσποινιώ» στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1 «Ψυχοκόρες».

Το σενάριο είναι βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα και προσωπικές μαρτυρίες και θίγει για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, μία μεγάλη κοινωνική πληγή της δεκαετίας του ’50 και του ’60.

Μέσα από έναν ρόλο απαιτητικό η Ασημένια αποδεικνύει πως όταν κάτι το αγαπάς πολύ, η επιτυχία δεν αργεί όσο απαιτητικός κι αν είναι ο ρόλος.

Για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» η Ασημένια Βουλιώτη είπε σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη: «Μέσα από τον ρόλο απελευθερώνομαι. Μπορεί στη ζωή να είμαι πιο εσωστρεφής, αλλά μέσα από τον ρόλο ανακαλύπτω άλλες ποιότητες του εαυτού μου. Χαίρομαι που μπορεί κάποιος να ταυτιστεί μαζί μου, να συσχετιστεί, να του δημιουργήσω συναισθήματα. Αυτό με κάνει να νιώθω ότι έβαλα το λιθαράκι μου και εγώ. Οι γονείς μου δεν περίμεναν τη συμμετοχή μου στις Ψυχοκόρες για να τους αποδείξω κάτι. Σίγουρα χαίρονται. Την προσπάθειά μου και τη δουλειά μου την βλέπουν χρόνια τώρα, οπότε αυτό ήταν σαν το χαρμόσυνο γεγονός που ήρθε και επαλήθευσε την προσπάθεια μου μέχρι τώρα. Το χαίρονται πολύ. Δεν θέλουν spoiler, θέλουν να το βλέπουν».

ΔΕΣΠΟΙΝΙΩ ΠΟΛΥΖΟΥ (Μένια Βουλιώτη)

Η Δεσποινιώ, λένε πως μοιάζει με νεράιδα. Είναι γλυκιά και ευκολόπιστη, μεγαλωμένη με την ιδέα ότι ο κόσμος είναι καλός. Προσγειώνεται ανώμαλα στις ορέξεις του αφεντικού της από τις οποίες θα προσπαθήσει να γλιτώσει.

«Είναι χαρά που η πρώτη μου δουλειά είναι οι “Ψυχοκόρες”, είναι σχολείο για μένα. Και σχολείο εύχομαι να είναι όλη η ζωή μου. Εμπιστεύομαι το ένστικτό μου, οπότε δεν φοβάμαι. Ναι, άγχος υπάρχει. Προσπαθώ ωστόσο να λειτουργώ στη ζωή μου με βάση το τώρα, το παρελθόν και το μέλλον εξάλλου δεν υπάρχουν. Αυτό δεν πετυχαίνει πάντα», έχει πει.

Και μπορεί στη σειρά να την παρακολουθούμε με ένα συγκεκριμένο στιλ για τις ανάγκες του ρόλου της, στην πραγματική της ζωή όμως είναι πραγματικά αγνώριστη.

Το who is who της Ασημένιας Βουλιώτη

Γεννημένη στα Τρίκαλα και μεγαλωμένη στην Αθήνα, η 24χρονη Ασημένια Βουλιώτη από μικρή ηλικία ένιωθε έλξη προς την υποκριτική. Στην εφηβεία της, η αγάπη της για την τέχνη την ώθησε να ασχοληθεί σοβαρά με την υποκριτική, φοιτώντας σε θεατρικές σχολές.

Πριν από τις «Ψυχοκόρες», η Ασημένια Βουλιώτη είχε συμμετάσχει σε διάφορες θεατρικές παραστάσεις, κερδίζοντας ερμηνευτικές εμπειρίες και εξελίσσοντας τις υποκριτικές της ικανότητες.

Η μεγάλη ευκαιρία τής ήρθε με τις «Ψυχοκόρες», όπου ενσαρκώνει την Δεσποινιώ, μια αθώα και ευαίσθητη κοπέλα που έρχεται αντιμέτωπη με σκληρές πραγματικότητες.

Η Ασημένια Βουλιώτη με την ειλικρινή και συγκινητική ερμηνεία της έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη του κοινού και να καθιερωθεί ως μια υποσχόμενη ηθοποιός με λαμπρό μέλλον στον χώρο της υποκριτικής.

Όταν ανακοίνωσε στους γονείς ότι θα γίνει ηθοποιός

Καλεσμένη στην εκπομπή «I Love Σουκού» βρέθηκε πριν λίγο καιρό η Ασημένια Βουλιώτη όπου μίλησε μεταξύ άλλων αποκάλυψε την αντίδραση των γονιών της όταν τους ανακοίνωσε πως θα γίνει ηθοποιός.

«Το Ασημένια βγαίνει από το Ασημίνα. Ασημίνα λένε την γιαγιά μου. Γεννήθηκα στα Τρίκαλα, αλλάζαμε περιοχές γιατί ο μπαμπάς ήταν στρατιωτικός. Υπάρχει ένα στερεότυπο για τους στρατιωτικούς, αλλά ο μπαμπάς μου δεν είναι καθόλου αυστηρός. Θα πήγαινα να σπουδάσω ιατρική, οπότε όταν ανακοίνωσα ότι θα σπουδάσω υποκριτική, υπήρξε μια αντίδραση. Σοκαρίστηκαν, αλλά στην πορεία επειδή είδαν ότι το αγαπώ πολύ και ότι προσπάθησα πάρα πολύ για αυτό, τους έχω υποστηρικτές μου», είπε αρχικά η Ασημένια Βουλιώτη.

Το προφίλ στο Instagram

Η Ασημένια Βουλιώτη διατηρεί ένα ενεργό προφίλ στα social media, όπου μοιράζεται με τους followers της στιγμές από την καθημερινότητά της και την επαγγελματική της πορεία.

Φαίνεται να απολαμβάνει τη φύση και τα ταξίδια, ενώ παράλληλα δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την μόδα και το στυλ.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button