LifeStyle

Χρήστος Κάλοου: Δεν ήθελα να κάνω κάτι και να ντρέπομαι, θα μου κόστιζε

«Αυτή τη στιγμή δεν με ξέρει κανείς, γιατί ήμουν σκληρός στη διαπραγμάτευση», είπε ο Χρήστος Κάλοου.

Συνέντευξη στην εφημερίδα “On Time” και τη Ρενέ Σαραντινού έδωσε ο Χρήστος Κάλοου. Ο ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τα λάθη που έκανε στην καριέρα του.

Έκανες λάθη;

Τεράστιο λάθος για τη δουλειά αυτή, να πιστεύω πολύ στον εαυτό μου, γιατί με επαινούσαν άνθρωποι σπουδαίοι στο χώρο, και δεν έκανα αυτό που σε αυτή τη δουλειά είναι προϋπόθεση, το να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις. Είχα συγκεκριμένη θέση για τα πράγματα κι έτσι λειτουργούσα.

Δυστυχώς, αυτή τη στιγμή δεν με ξέρει κανείς, γιατί ήμουν σκληρός στη διαπραγμάτευση. «Πούλαγα» τον εαυτό μου, γιατί ήξερα ότι μετράω και αυτό είναι κακό. Ήμουν στα όχι, ποτέ στα ναι. Δεν ήθελα να κάνω κάτι και να ντρέπομαι, θα μου κόστιζε.

Με τις θαυμάστριες πώς τα πήγαινες;

Στις ηλικίες που ήμουν νέος και μέτραγα, είχα εκδηλώσεις από θαυμάστριες. Στερήθηκα την οικογένεια κι έχω βιώσει αρνητικά κάποιες συνθήκες. Ήλπιζα πάντα να κάνω οικογένεια, να έχω παιδιά.

Ακόμα και να μην ήμουν καλά με τη σύζυγο, θα ανεχόμουν κάποιες συνθήκες, προκειμένου να είναι ευτυχισμένα τα παιδιά μου. Θα δεχόμουν ακόμα και υπερβολές από τη σύζυγο, αρκεί να μη δώσω δικαίωμα στα παιδιά μου.

To άρθρο Χρήστος Κάλοου: Δεν ήθελα να κάνω κάτι και να ντρέπομαι, θα μου κόστιζε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button