LifeStyle

Μαζί αποχαιρέτησαν τον άνθρωπο που λάτρεψαν: Η αγκαλιά της Μαρίνας Ψάλτη στην Ξένια Καλογεροπούλου

Μια στιγμή απόδειξη του μεγαλείου της αγάπης. Μια στιγμή που μπροστά στο χαμό ενός αγαπημένου, όλα έχουν άλλη σημασία. Στην κηδεία του Γιάννη Φέρτη, η στιγμή ανάμεσα στη Μαρίνα Ψάλτη και την Ξένια Καλογεροπούλου ήταν που έκανε τους πάντες να «λυγίσουν».

Ντυμένη στα μαύρα, η Μαρίνα Ψάλτη, η γυναίκα στο πλάι της οποίας πέρασε ο Γιάννης Φέρτης τα 24 τελευταία χρόνια της ζωής του, ήταν από νωρίς στο Α’ Νεκροταφείο για να υποδεχτεί όσους θα πήγαιναν να του πουν το τελευταίο αντίο. Και να τη στηρίξουν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή της. Ανάμεσα τους, δεν θα μπορούσε να λείπει, η Ξένια Καλογεροπούλου.

Η πρώτη σύζυγός του Γιάννη Φέρτη, ο πρώτος του μεγάλος έρωτας, δεν θα μπορούσε να λείπει από το τελευταίο αντίο.

Έφτασε στο Α’ Νεκροταφείο περπατώντας με τη βοήθεια μπαστουνιού και με τον Σταμάτη Φασουλή να την κρατά από το χέρι. Η θλίψη ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της. Ο σπαραγμός για το χαμό του αγαπημένου προσώπου.

Όταν η Ξένια Καλογεροπούλου έφτασε κοντά στο θάλαμο όπου βρίσκονταν το φέρετρο, η πρώτη που την πλησίασε ήταν η Μαρίνα Ψάλτη. Με την τρυφερότητα και τον πόνο να εναλλάσσονται στο πρόσωπό της, αγκάλιασε την Ξένια Καλογεροπούλου και τηης χάιδεψε τρυφερά το πρόσωπο.

Η στιγμή, σπαρακτική και γλυκιά συγχρόνως, αποτυπώθηκε σε μια συγκλονιστική εικόνα.

Δυο γυναίκες που αγάπησαν τον ίδιο άνδρα και αγαπήθηκαν από εκείνον, ένωσαν τη θλίψη και τον πόνο τους. Αγκαλιάστηκαν και πένθησαν.

Οι σχέσεις της Ξένιας Καλογεροπούλου με τον Γιάννη Φέρτη ήταν καλές μετά τον χωρισμό τους, με τους δυο τους να μιλούν με τα θερμότερα λόγια ο ένας για τον άλλο.

To άρθρο Μαζί αποχαιρέτησαν τον άνθρωπο που λάτρεψαν: Η αγκαλιά της Μαρίνας Ψάλτη στην Ξένια Καλογεροπούλου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button