LifeStyle

Παπαράτσι «τσάκωσαν» τις Τζένιφερ Άνιστον και Σάντρα Μπούλοκ να βγαίνουν από πλαστικό χειρουργό

Παπαράτσι «τσάκωσαν» την Τζένιφερ Άνιστον και την Σάντρα Μπούλοκ την ώρα που έβγαιναν από γνωστό ιατρείο πλαστικής χειρουργικής στο Κονέκτικατ, ιδιαίτερα γνωστό για θεραπείες λίφτινγκ προσώπου και ρινοπλαστικές.

Μαζί με με τις δυο σταρ του Χόλιγουντ, Τζένιφερ Άνιστον και Σάντρα Μπούλοκ, ήταν και η 55χρονη Αμάντα Άμκα η οποία είναι παντρεμένη με τον σταρ του Ozark, Τζέισον Μπέιτμαν.

Οι τρεις κυρίες ήταν μαζί καθώς αναχωρούσαν από το «Retreat At Split Rock» που βρίσκεται στο Γκρίνουιτς του Κονέκτικατ. Η κλινική ειδικεύεται σε ειδικά λίφτινγκ άνω και κάτω προσώπου, που κοστίζουν περίπου 50.000 έως 100.000 δολάρια, καθώς και ανόρθωση φρυδιών και ματιών που κυμαίνονται γύρω στα 30.000 δολάρια.

Συγκεκριμένα εθεάθησαν τη στιγμή που έβγαιναν από το γραφείο του Dr Neil A Gordon ο οποίος ειδικεύεται στην ‘αναζωογόνηση του προσώπου και τη ρινοπλαστική’, σύμφωνα με τον ιστότοπο του ιατρείου, ενώ στις θεραπείες που προσφέρει είναι και τα ενέσιμα όπως το Botox και το Kybella.

Πάντως, αν και οι διάσημες γυναίκες κατοικούν στο Λος Άντζελες το γεγονός ότι ταξίδεψαν τόσο μακριά σημαίνει ότι ο Δρ Γκόρντον πρέπει να είναι ο καλύτερος στον τομέα του..

Και οι τρεις κυρίες ντύθηκαν casual για το ταξίδι, το οποίο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί  ως μια περίπτωση “χειρουργικού τουρισμού”.

Η 55χρονη Άνιστον φορούσε ένα πλατύγυρο μαύρο καπέλο για να κρύψει το πρόσωπό της καθώς έβγαιναν από την κλινική τη στιγμή που πίσω της την ακολουθούσε η 59χρονη Μπούλοκ και η 55χρονη Άνκα, – άλλοτε πρωταγωνίστρια στο Buffy The Vampire Slayer.

To άρθρο Παπαράτσι «τσάκωσαν» τις Τζένιφερ Άνιστον και Σάντρα Μπούλοκ να βγαίνουν από πλαστικό χειρουργό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button