Ομορφιά

Χάρης Βαρθακούρης για Big Brother: «Ήταν λάθος κίνηση να το παρουσιάσω, ήταν πάρα πολύ μακριά από εμένα»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ήταν ο Χάρης Βαρθακούρης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων  στη σύντομη πορεία του στην τηλεόραση και την παρουσίαση του Big Brother στον ΣΚΑΪ.

«Δουλεύω ασταμάτητα, δεν ισχύει για μένα το “βγες να σε δουν οι επιχειρηματίες”. Καμιά φορά κάνει κακό όταν εμφανίζεσαι στην τηλεόραση. Οι αναμνήσεις μου από τα τρία χρόνια που ασχολήθηκα με την τηλεόραση – παρόλο που μου έδωσε ψωμί την περίοδο της πανδημίας που το τραγούδι είχε “πεθάνει”.

Αν με ρωτούσες αν θα άφηνα ποτέ το τραγούδι για την τηλεόραση, απαντάω “ποτέ”. Έκανα τηλεόραση από ανάγκη και μετά ήρθαν οι προτάσεις. Δεν είχα ποτέ το ψώνιο της τηλεόρασης», είπε αρχικά ο Χάρης Βαρθακούρης.

Στη συνέχεια ο Χάρης Βαρθακούρης αποκάλυψε: «Με είχαν δει στο reality που ήμουν με την σύζυγό μου και ήμουν ο εαυτός μου, ενώ με ήθελαν για project που ουσιαστικά δεν ήθελαν να είμαι ο εαυτός μου. Απαγορεύεται να δείξεις αν έχεις χιούμορ, είναι ένα σενάριο όλο αυτό. Αναφέρομαι στο Big Brother. Απεδείχθη λάθος κίνησή μου.

Έκανα κάτι που ήταν πολύ μακριά από εμένα και μόλις το έκανα συνειδητοποίησα, πάρα πολύ γρήγορα, στην δεύτερη εκπομπή κιόλας, “πού έμπλεξα;”. Θέλω όταν στην ίδια πρόταση υπάρχει το όνομά μου με κάτι άλλο, θέλω να είναι έντιμο, αξιοπρεπές και το αξιοπρεπές για εμένα είναι πολύ καλό. Έκανα ό,τι περνούσα από το χέρι μου για να βγει αυτό αναίμακτα και να τελειώσει. Η Αντελίνα είναι βράχος σε ό,τι κάνει και στηρίζει μέχρι τέλους».

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button