Ομορφιά

Σαμάνθα Μίσοβιτς: Διέρρευσαν αποκαλυπτικές φωτογραφίες της – «Αυτό είναι ψυχολογική καταστροφή»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» έκανε η Σταρ Ελλάς 2022, Σαμάνθα Μίσοβιτς.

Η μελαχρινή καλλονή μίλησε για το ταξίδι της στην Ινδία για τα «Μις Κόσμος» και για τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες της που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, μέσα από λογαριασμό που δεν διαχειρίζεται η ίδια.

Όπως διευκρίνισε σε δηλώσεις του το μοντέλο, η ίδια σκοπεύει να κινηθεί νομικά μέχρι να κατέβει το υλικό από το διαδίκτυο.

«Είναι ένα θέμα που είναι λίγα χρόνια τώρα, συνεχίζεται ακόμη. Οι φωτογραφίες δεν έχουν κατέβει ακόμη και δεν μπορώ να πω ότι έχω όλο το υλικό. Δεν ξέρω τι δείχνουν προς τα έξω, διότι διαγράφουν τα μηνύματα, μετά μπλοκάρουν τους χρήστες στους οποίους έστειλαν, γιατί ο κόσμος με γνωρίζει, ο κόσμος ξέρει ότι τα μηνύματα που τους έρχονται δεν είναι από εμένα. Έχω σίγουρα κάποιες συνομιλίες. Είναι ένα θέμα το οποίο είχα πει ότι δεν θα δώσω σημασία, πλέον δεν μπορώ να μην δώσω σημασία, γιατί έχει καταντήσει κουραστικό», είπε η Σαμάνθα Μίσοβιτς.

Όσο για το εάν έχει επηρεαστεί η ψυχολογία της με τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν: «Αυτό δεν είναι ζήλια, είναι κακία, ψυχολογική καταστροφή. Αν δεν ήμουν ένας άνθρωπος τόσο δυνατός, ίσως να με επηρέαζε πάρα πολύ», απάντησε στην κάμερα του Alpha.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button