LifeStyle

«Τον πέθαναν πριν την ώρα του»! Ξεσπάει ο συνεργάτης του Δημήτρη Κόκοτα

Συνεχίζεται η αγωνία για την υγεία του τραγουδιστή Δημήτρη Κόκοτα ο οποίος παραμένει στην Εντατική μετά από έμφραγμα και καρδιακή ανακοπή.

Αν και η κατάσταση της υγείας του παραμένει σταθερή μετά το έμφραγμα, ο στενός φίλος του και συνεργάτης του Δημήτρη Κόκοτα Νεκτάριος Αναγνώστου μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για ψευδή δημοσιεύματα που αναφέρουν πως ο τραγουδιστής έχει ήδη φύγει από τη ζωή.

«Είναι τραγικό, κάθεται ο καθένας και γράφει πράγματα που δεν υπάρχουν. Αυτή τη στιγμή είναι κρίσιμη η κατάστασή του, είναι σταθερή. Τίποτα από αυτά που γράφονται δεν είναι αλήθεια. Ακόμη περιμένουν οι γιατροί να δουν πώς θα πάει η κατάσταση. Θα μας πεθάνουν πριν την ώρα μας; Όλοι θα πεθάνουμε κάποια στιγμή, όταν έρθει η ώρα μας. Γράφει ο καθένας ό,τι θέλει. Η κατάσταση είναι σταθερή. Δεν υπάρχουν αυτά που λένε ότι έφυγε από τη ζωή και δεν το λένε. Ας σεβαστούμε, είναι λεπτό το ζήτημα. Οι γιατροί κάνουν ό,τι μπορούν» είπε ο κύριος Αναγνώστου.

«Δεν είναι δυνατό να τα γράφουν αυτά δεξιά και αριστερά, ο άνθρωπος είναι οικογενειάρχης. Αντί να κάθονται να ασχοληθούν με πιο σοβαρά πράγματα. Σαν την υγεία δεν υπάρχει τίποτα στον κόσμο αλλά δεν μπορείς να λες πράγματα που δεν υπάρχουν. Δεν σέβονται ούτε την οικογένεια ούτε τον ίδιο» τόνισε ο συνεργάτης του Δημήτρη Κόκοτα.

To άρθρο «Τον πέθαναν πριν την ώρα του»! Ξεσπάει ο συνεργάτης του Δημήτρη Κόκοτα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button