Διεθνή επικαιρότητα

Ερντογάν σε ψηφοφόρους: Δεν θα θυσιάσετε τον ηγέτη σας για κρεμμύδια και πατάτες

«Η Κερασούντα αυτά τα πάτρια εδάφη τα είχε “κάνει κόλαση” για τις συμμορίες των Ποντίων. Έτσι πιστεύω ότι και σημερα η Κερασούντα θα “κάνει κόλαση” την πατρίδα για τους κλακαδόρους του όρους Καντίλ (σ.σ. Κούρδους) και τους γκιουλενιστές», ανάφερε χαρακτηριστικά ο Ερντογάν σε άλλο σημείο της προεκλογικής ομιλίας του.

«Ξέρω ότι δεν θα θυσιάσετε τον ηγέτη σας ούτε για κρεμμύδια, ούτε για πατάτες», είπε επίσης ο Ερντογάν, κάνοντας αναφορά στο βίντεο που ανήρτησε ο αντίπαλός του, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, στο οποίο κρατούσε ένα κρεμμύδι, για να καταδείξει το πρόβλημα ακρίβειας που σοβεί στην γείτονα.

Ο Τούρκος πρόεδρος έριξε για άλλη μια φορά το «χαρτί» της τρομοκρατίας: «Πάρτε ένα γείτονα, το σύζυγο ή τον φίλο σας για να μας ψηφίσουν, να ψηφίσουν τη Λαϊκή Συμμαχία. Αλλιώς, οι τρομοκράτες θα έρθουν και θα στοιχειώσουν τη χώρα μας. Υπάρχουν προδότες της FETO (σ.σ. Γκιουλενιστές) που έρχονται και θα πάρουν τα παιδιά σας από τα χέρια σας.

Κλείνουν τη βαλβίδα του αερίου από τη Μαύρη Θάλασσα, ρίχνουν τσιμέντο στο πετρέλαιο που βρήκαμε στο όρος Γκαμπάρ. […] Γεμίζουν τις πόλεις μας με αίμα και φωτιά», είπε ο Ερντογάν σε δραματικούς τόνους.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button