ΑθλητισμόςΕνημέρωση

Παναθηναϊκός για Ρούξι Ντουμιτρέσκου: «Δίπλα στον 13χρονο Φίλιππο σε ό,τι χρειαστεί»

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τις αποφάσεις που πήρε μετά τον χαμό της Ρούξι Ντουμιτρέσκου και μεταξύ άλλων τόνισε πως θα είναι σε άμεση επικοινωνία και συνεννόηση με όσους επιμελούνται τον 13χρονο Φίλιππο για να είναι δίπλα του.

Η εμβληματική αρχηγός του Παναθηναϊκού, Ρούξι Ντουμιτρέσκου, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, με τον ερασιτέχνη να γνωστοποιεί κάποιες αποφάσεις που πήρε το Διοικητικό Συμβούλιο και έχουν να κάνουν με πρωτοβουλίες που είτε πήρε, είτε θα πάρει η “μάνα του λόχου” ώστε να τιμήσει τη μνήμη της.

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ανέλαβε τα έξοδα της κηδείας, ενώ σημείωσε ότι θα είναι δίπλα στον 13χρονο γιο της, Φίλιππο, σε ότι χρειαστεί.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει τις αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου για τη Ρούξι Ντουμιτρέσκου.

Μέσα σε κλίμα βαθιάς θλίψης και οδύνης ο Σύλλογος αποχαιρέτισε μια από τις μεγαλύτερες αθλητικές μορφές που φόρεσαν το “τριφύλλι”. Από την πρώτη στιγμή το Δ.Σ. ήταν σε επαφή με την οικογένεια της Ρούξι Ντουμιτρέσκου και παράλληλα με την ελληνική πρεσβεία στη Ρουμανία.

Αποφάσισε από την πρώτη ημέρα κάποιες κινήσεις που δεν ήταν ανακοινώσιμες λόγω της κατάστασης και της νεκρώσιμου ακολουθίας. Κύριο μέλημα όλων ήταν η διακριτικότητα και να παρέχει ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ουσιαστική και πρακτική βοήθεια στην οικογένεια.

Σε αυτό το πλαίσιο ο Παναθηναϊκός Α.Ο. αποφάσισε:

Α) Την ανάληψη των εξόδων της κηδείας αντί για κατάθεση στεφάνου

Β) Την συνεχόμενη επικοινωνία και συνεννόηση με την οικογένεια για να έχει ο Φίλιππος (ο γιος της Ρούξι) τη στήριξη του Συλλόγου, με γνώμονα πάντα τις επιθυμίες του ίδιου και των ανθρώπων που τον επιμελούνται.

Γ) Τη διοργάνωση φιλικού αγώνα προς τιμή της που θα είναι καλεσμένη η οικογένεια της και στο πλαίσιο αυτού θα υψωθεί η φανέλα με το νούμερο 9 στην οροφή του κλειστού γηπέδου “Παύλος Γιαννακόπουλος”. Ο αγώνας θα γίνει με την έναρξη της νέας σεζόν και οι λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν προσεχώς.

Δ) Στους επόμενους αγώνες των ομαδικών αθλημάτων μας θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή και τα τμήματα θα αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια ως ένδειξη πένθους”.

 

To άρθρο Παναθηναϊκός για Ρούξι Ντουμιτρέσκου: «Δίπλα στον 13χρονο Φίλιππο σε ό,τι χρειαστεί» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button