Ομορφιά

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για το GNTM: «Είναι σαν τον γκόμενο που πρέπει να ξεχάσεις»

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου το βράδυ της Τετάρτης βρέθηκε σε κοσμικό event κι έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους των ψυχαγωγικών εκπομπών που ήταν εκεί. Η κριτής του My Style Rocks μέσα σε όλα αναφέρθηκε στο GNTM ρίχνοντας μία ατάκα-φωτιά.

«Το μοντέλινγκ έχει περάσει σε μια άλλη ηλικία πια. Την περίμενα την πάροδο του χρόνου, ήθελα να μεγαλώσω πολλά χρόνια. Οικογένεια έχω. Η δική μου θα έρθει από μόνη της. Αν με ευλογήσει ο Θεός, θα κάνω παιδιά. Αν δεν μου γίνει πρόταση γάμου πώς θα παντρευτώ; Μόνη μου;», είπε αρχικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είπε στη συνέχεια: «Να είναι καλά και χαρούμενη η Βίκυ, ο καθένας διαλέγει την πορεία του. Κάθε χρόνο ακούγεται το όνομά μου για κάτι, αυτά λέγονται για να λέγονται. To GNTM το έχω διαγράψει γενικά από το μυαλό μου. Είναι σαν εκείνο τον γκόμενο που πρέπει να τον ξεχάσεις».

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου όσον αφορά την προσωπική της ζωή είναι πολύ ευτυχισμένη στο πλευρό του γοητευτικού αρχιτέκτονα Γιάννη Καραβασάνη. «Είμαι πάρα πολύ καλά. Είναι λίγο Love Island η ιστορία. Δεν περίμενα ότι θα είμαστε πάλι μαζί. Δεν είχαμε χωρίσει άσχημα. Ένα κλάμα το είχαμε ρίξει τότε, δεν μας πέρασε και στο ντούκου τότε ο χωρισμός. Τώρα είμαστε ξανά μαζί. Είμαι πολύ χαρούμενη», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο «Πρωινό μας» για τον Γιάννη Καραβασάνη.

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button