LifeStyle

Η κόρη του Πύρρου Δήμα, Μαρία, άλλαξε το επώνυμό της στα social media

«Σύννεφα» στη σχέση με τον πατέρα της ή ανάγκη να έχει όσο το δυνατόν πιο κοντά την αείμνηστη μητέρα της; Η Μαρία, κόρη του Πύρρου Δήμα από τον γάμο του με την Αναστασία, αποφάσισε να αλλάξει το επώνυμό της στα social media.

Πλέον, η δεύτερη κόρη του Πύρρου Δήμα, έχει το επίθετο Σδούγκου στο Facebook και όχι το Δήμα. Σδούγκου ήταν το επώνυμο της μητέρας της, Αναστασίας, η οποία έφυγε από τη ζωή πριν από μερικά χρόνια, νικημένη από τον καρκίνο.

Η Μαρία Δήμα μένει στις ΗΠΑ, όπου σπουδάζει.

«Την κόρη μου την Μαρία, μετά τη γέννησή της έκανα σχεδόν 6 μήνες να την ξαναδώ, λόγω των επαγγελματικών μου υποχρεώσεων», έχει πει ο Πύρρος Δήμας σε συνέντευξή του.

Η αλλαγή του επιθέτου της Μαρίας Δήμα έρχεται λίγο καιρό αφού ο Πύρρος Δήμας είχε πει σε συνεντεύξεις του ότι στην αρχή, τα μεγαλύτερα παιδιά του, δεν δέχτηκαν με τον θερμότερο τρόπο τη σχέση του με την Αφροδίτη Σκαφίδα.

Η Αναστασία Σδούγκου, πρώτη σύζυγος του Πύρρου Δήμα και μητέρα των τεσσάρων παιδιών τους, έφυγε από τη ζωή, ύστερα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.

«Η Αναστασία έπαιξε σε όλα τεράστιο ρόλο στη ζωή μου. Θεωρώ ότι μεγαλώσαμε μαζί και κάναμε πολλά πράγματα μαζί, που άλλοι άνθρωποι δεν θα τα έκαναν ούτε σε τρεις ζωές. Μου χάρισε τέσσερα υπέροχα παιδιά… Πολλά μου χάρισε», είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή του ο Πύρρος Δήμας.

«Η μεγάλη μου κόρη είναι εδώ, ο Βίκτωρας και η Μαρία είναι Αμερική σπουδάζουν και ο Νικόλας είναι εδώ. Όλοι κάνουν αθλητισμό, τον έχουν κάνει τρόπο ζωής.

«στην αρχή της σχέσης με την Αφροδίτη υπήρχε μια δυσκολία με τα παιδιά, δεν ήταν εύκολο όταν ένα παιδί έχει χάσει τη μαμά του. Είχα πει εγώ σε κάποια συνέντευξη ότι τα παιδιά όταν έμαθαν για την σχέση μου με την Αφροδίτη στεναχωρήθηκαν. Αυτό σιγά σιγά περνάει. Είναι κάποια πράγματα που θέλουν ισορροπία», είπε πρόσφατα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου η ο Πύρρος Δήμας.

  

Όταν έκανα σχέση με την Αφροδίτη, μίλησα στα παιδιά μου. Τους είπα ότι υπάρχει ένας άνθρωπος που με κάνει χαρούμενο. Πρέπει να επικοινωνείς με τα παιδιά σου. Δεν είναι όλα ρόδινα. Ποτέ δεν είναι όλα ρόδινα. Γνωριστήκαμε, βγήκαμε έξω. Δε μπορώ να πω ότι το δέχτηκαν με ιδιαίτερη χαρά. Είναι φυσιολογικό όμως. Είναι κάποια πράγματα που θέλουν τον χρόνο τους, κι εγώ ήθελα τον χρόνο μου», είχε πει σε άλλη συνέντευξή του ο Πύρρος Δήμας.

To άρθρο Η κόρη του Πύρρου Δήμα, Μαρία, άλλαξε το επώνυμό της στα social media δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button