Ομορφιά

Η Μαρία Τζομπανάκη απαντά για τους χωρισμούς των πρωταγωνιστών από τον «Σασμό»

Στις τηλεοπτικές κάμερες μίλησαν το βράδυ της Δευτέρας 1/4 η Μαρία Τζομπανάκη και ο Θάνος Μπίρκος, οι οποίοι πρωταγωνιστούν στον Σασμό.

Οι δυο ηθοποιοί μέσα σε όλα ρωτήθηκαν και για το τσουνάμι χωρισμών που έχει πλήξει τους πρωταγωνιστές της σειράς, μιας και μέχρι σήμερα έχουμε δει να χωρίζουν η Ευγενία Σαμαρά, ο Δημήτρης Λάλος, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, η Νεκταρία Γιαννουδάκη, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και ο Γιώργος Αμούτζας.

«Όχι, ο Αστέρης με την Αργυρώ είναι μαζί, ο Μαθιός με τη Βασιλική, εγώ τα έφτιαξα με τη Λεμονιά, όχι, δεν έχουν χωρίσει» είπε ο ηθοποιός όταν ρωτήθηκε για τους χωρισμούς των ηθοποιών της σειράς, με τη δημοσιογράφο να του εξηγεί πως δεν εννοεί τηλεοπτικούς χωρισμούς αλλά τους χωρισμούς των ηθοποιών στην πραγματική τους ζωή.

«Ααααα. Μου έχει δοθεί άδεια να πω μόνο για το σενάριο σπόιλερ, άδεια να πω κάτι για τη ζωή, δεν μου έχει δοθεί»,  απάντησε ο Θάνος Μπίρκος.

Η Μαρία Τζομπανάκη, σε πιο αυστηρό ύφος και θέλοντας να προσπαθήσει να προστατέψει τους συναδέλφους της, ανέφερε:

«Θέλω να είστε πάρα πολύ προσεκτικοί, όχι μόνο εσείς που κάνετε αυτές τις ερωτήσεις γιατί αναγκάζεστε λόγω της δουλειάς σας να γράψετε για τα νέα αυτού του τύπου που έχουν να κάνουν με τις ζωές των δημόσιων προσώπων. Είναι οικογένειες από πίσω, παιδιά, άντρες και γυναίκες που έχουν χτίσει όνειρα και για τους δικούς της λόγους τα αναθεωρούν.

Εγώ έχω να πω ότι οι συνάδελφοί είναι μέλη της οικογένειάς μου και θα κάνω ό,τι μπορώ για να προστατευτούν, κάντε το κι εσείς. Υπάρχουν παιδιά και υπάρχουν και καλοί άνθρωποι πίσω από αυτό».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button