Ομορφιά

Ελέτσι – Λεμονίδης: Ευχήθηκαν «καλή Σαρακοστή» με μπουρνούζια και ελληνικές σημαίες

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και ο Νεκτάριος Λεμονίδης πέρασαν μαζί την Καθαρά Δευτέρα στην Αράχωβα. Φυσικά η πρώην παίκτρια του Survivor δεν παρέλειψε να μοιραστεί μερικά στιγμιότυπα με τους followers της στο Instagram.

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και ο γιατρός σύζυγός της, δείχνουν στους διαδικτυακούς της φίλους, ότι πέταξαν χαρταετό και απόλαυσαν τη θέα του ξενοδοχείου που έμεναν στην Αράχωβα.

Στη μία από τις αναρτήσεις της Ελίζαμπεθ Ελέτσι, οι δυο τους ποζάρουν φορώντας τα μπουρνούζια τους, ενώ στα χέρια τους κρατούν ελληνικά σημαιάκια.

«Χρόνια Πολλά Ελλάδα! Καλή Σαρακοστή!!» έγραψε και μέσα σε λίγες ώρες, η δημοσίευσή της απέσπασε σχεδόν 40.000 likes.

Στη συνέχεια έκανε ακόμη μια δημοσίευση, αυτή τη φορά με στιγμιότυπα από το πέταγμα του χαρταετού. Σε αυτό το post, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι έγραψε: «Και μετά από πολλές προσπάθειες να πετάξουμε τον χαρταετό…..ήρθε η απογοήτευση. Δεν έφυγε ποτέ από το ίσιωμα! Αυτό που μένει όμως είναι ότι περάσαμε ΤΕΛΕΙΑ!!!! Άντε και του χρόνου!!».

Λίγες μέρες πριν, το ζευγάρι εθεάθη σε εκδήλωση και μιλώντας στην εκπομπή «Fay’s Time», αρχικά ο Νεκτάριος Λεμονίδης δήλωσε για την αποχή του τις τελευταίες μέρες από τα φώτα της δημοσιότητας: «Δεν χάθηκα, εδώ είμαι, υπάρχω, όλα καλά».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Η Ελίζαμπεθ μπορεί να είναι παντρεμένη, αλλά πρέπει να βγαίνει και μόνη της, να ζει την ελευθερία της. Πρέπει να μαγειρεύει η Ελίζαμπεθ, γιατί όταν έχεις βρει τον άντρα τον σωστό, πρέπει να τον ταΐζεις κιόλας. Κάθε εβδομάδα μου ψάχνει το κινητό».

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button