ΑθλητισμόςΕνημέρωση

Νέα καταγγελία για το Γ.Ν. Νίκαιας: Δεν έχει αναισθησιολόγους για οδοντιατρικές πράξεις για τα παιδιά ΑΜΕΑ

Δεν πέρασαν ούτε 24 ώρες από το δημοσίευμα της «Ζούγκλας» για τις απαράδεκτες συνθήκες υγιεινής που επικρατούν στις τουαλέτες του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας και μια ακόμη καταγγελία από πολίτη για το ίδιο νοσοκομείο, έρχεται στην επιφάνεια.

Όπως κατήγγειλε λοιπόν, στην «Ζούγκλα», ο εν λόγω πολίτης στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας, δεν έχουν αναισθησιολόγους για οδοντιατρικές πράξεις για τα παιδιά ΑΜΕΑ, προφανώς και για τα υπόλοιπα παιδιά, που το επισκέπτονται με τους γονείς τους, προκειμένου να θεραπευτούν από τον πονόδοντο. Παράλληλα έχουν μία αναμονή περίπου 1,5 χρόνο για να φτιάξει ένα παιδί το δόντι του, που πονάει, ώστε να μην υποφέρει. Να σημειώσουμε εδώ ότι τα παιδιά ΑΜΕΑ δεν δέχονται ούτε αντιβίωση ούτε παυσίπονα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δυστυχώς ακριβώς το ίδιο φαινόμενο παρατηρείται και στο Νοσοκομείο Παίδων, -όπως καταγγέλλει ο συγκεκριμένος πολίτης- μεταφέροντας και την απάντηση που έλαβε όταν διαμαρτυρήθηκε, για την απαραδεκτη αυτή κατάσταση.

Η απάντηση έχει ως εξής: «Το μόνο που μας λένε, δίνουμε παυσίπονα και αντιβίωση σε περίπτωση που έχει το παιδί φλεγμονή. Υπομονή μέχρι να έρθει η σειρά σας και τα παράπονά σας στο σύστημα».

Τ’ ακούς Άδωνι Γεωργιάδη; Εκατοντάδες παιδιά πονάνε καθημερινά γιατί δεν υπάρχει προσωπικό στα νοσοκομεία για να τα εξυπηρετεί. Και μη χειρότερα…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button