ΑθλητισμόςΕνημέρωση

ΠΑΟΚ – Βιεϊρίνια: «Ίσως η τελευταία μου χρονιά – Ελπίζουμε στην ανατροπή με Ντινάμο Ζάγκρεμπ»

Ο 38χρονος Αντελίνο Βιεϊρίνια εξέφρασε την πίστη για ανατροπή και πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, στην αποψινή ρεβάνς για τους “16” του Conference League, ενώ τόνισε πως η φετινή δεν αποκλείεται να είναι και η τελευταία του σεζόν, ως εν ενεργεία ποδοσφαιριστής.

Λίγο μετά το ματς του “Μάκσιμιρ” και την ήττα του ΠΑΟΚ με 2-09 από την Ντινάμο Ζάγκρεμπ, π Αντελίνο Βιεϊρίνια μίλησε σε δημοσιογράφους της Record, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από την ενεργό δράση στο τέλος της σεζόν, παραδέχτηκε πως ο “δικέφαλος του Βορρά” δεν έκανε καλή εμφάνιση στην Κροατία, αλλά εξέφρασε την πίστη για ανατροπή του σκορ, στην αποψινή ρεβάνς.

Τα όσα δήλωσε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ:

– Τι μπορεί να κάνει ο ΠΑΟΚ στο Conference League μετά την ήττα με 2-0 στο πρώτο παιχνίδι;

“Δεν ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι από την πλευρά μας. Έχουμε το δεύτερο παιχνίδι εντός έδρας και ελπίζουμε να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα και να προχωρήσουμε. Θα είναι δύσκολο γιατί έχουν πολύ καλή ομάδα…”.

– Είσαι 38 ετών. Μέχρι πότε θα ήθελες να παίξεις;

“Δεν μπορώ να φτάσω τον Πέπε (σ.σ. γελάει). Ίσως είναι η τελευταία μου χρονιά. Δεν ξέρω τι θα γίνει τους επόμενους μήνες, αλλά νιώθω καλά. Ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα όταν με χρειαστεί και να συνεχίσω έτσι μέχρι το τέλος της σεζόν”.

– Η Πορτογαλία φαντάζει ως ένα από τα φαβορί στο Euro. Τι έχει να πει γι΄αυτό ένας πρωταθλητής Ευρώπης;

“Τον τίτλο του φαβορί τον δικαιολογούν οι εμφανίσεις μας. Η Πορτογαλία έχει ποιότητα. Διαθέτει παίκτες με μεγάλη εμπειρία που αγωνίζονται στα καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου. Η Πορτογαλία είναι πράγματι ένα από τα φαβορί”.

– Συγκρίνεται η γενιά του 2016 με την σημερινή;

“Είναι διαφορετικές γενιές. Ίσως αυτή η γενιά να έχει περισσότερη διεθνή εμπειρία, ειδικά στις μεγάλες ομάδες και στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Διαφορετικές γενιές. Η ποιότητα υπήρχε πάντα. Το μυστικό για το επίτευγμά μας το 2016 ήταν η ενότητά μας και πιστεύω ότι ο νέος προπονητής το έχει ήδη πετύχει, κάτι που αποδεικνύεται και από τα αποτελέσματά μας”.

– Πώς βλέπεις τον Κριστιάνο Ρονάλντο στα 39 του χρόνια και με την ίδια δίψα για τίτλους;

“Είναι ο Ρονάλντο που όλοι γνωρίζουν. Αυτή η φιλοδοξία, αυτή η επιθυμία να κερδίζει πάντα, και αυτό είναι που τον κρατά σε τοπ επίπεδο, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι παίζει στη Σαουδική Αραβία. Είναι παράδειγμα για όλους τους παίκτες. Το να έχεις τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην Εθνική ομάδα είναι μεγάλη βοήθεια και γι’ αυτό κάνει την Πορτογαλία ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος”.

To άρθρο ΠΑΟΚ – Βιεϊρίνια: «Ίσως η τελευταία μου χρονιά – Ελπίζουμε στην ανατροπή με Ντινάμο Ζάγκρεμπ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button