Διεθνή επικαιρότητα

Νέα Αριστερά: «Η Δικαιοσύνη να κάνει την δουλειά της στην υπόθεση μαστροπείας στον Κολωνό»

Παρέμβαση στη δίκη της υπόθεσης του κυκλώματος μαστροπείας στον Κολωνό, κάνει με ανακοίνωση της, η Νέα Αριστερά σημειώνοντας ότι, πρόκειται για μία υπόθεση με θύμα ένα ανήλικο κορίτσι και οι πολίτες απαιτούν το αυτονόητο: «Δικαιοσύνη και δικαίωση για ένα ανήλικο κορίτσι, που βίωσε ένα ανείπωτο μαρτύριο διάρκειας. Μαρτύριο που συνεχίζει να βιώνει ψυχικά όλο αυτό τον καιρό».

Ακολούθως, σχολιάζει ότι «η πρόταση της εισαγγελέα κινείται στην αντίθετη κατεύθυνση από αυτή της απόδοσης δικαιοσύνης. Τα στοιχεία, οι καταθέσεις και όσα έχουν τεκμηριώσει οι συνήγοροι της ανήλικης κοπέλας έρχονται σε σύγκρουση με την πρόταση που έκανε η εισαγγελέας και δημιουργούν δικαιολογημένα ερωτήματα αλλά και θυμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρακολουθούμε με ανησυχία αλλά και με την προσδοκία η δικαιοσύνη να κάνει την δουλειά της. Να τιμωρήσει τους πραγματικούς δράστες ανάλογα με την ενοχή και το βάρος του εγκλήματος τους όπως επιτάσσει το κράτος δικαίου.

Ταυτόχρονα όμως ζητάμε επιτακτικά, την στήριξη και την προστασία της ανήλικης από την πολιτεία και τους αρμόδιους φορείς της».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button