ΕνημέρωσηΠολιτική

Τσέλσι: Στη «μαύρη λίστα» της διοίκησης 11 παίκτες

Η Τσέλσι θέλει να παραχωρήσει αρκετούς παίκτες της το καλοκαίρι, κυρίως, στη Σαουδική Αραβία για να χρηματοδοτήσει την περαιτέρω ενίσχυση του δυναμικού της, εν όψει της νέας σεζόν στην Premier League, και να μην έχει πρόβλημα με την οικονομική ισορροπία της ομάδας, τηρώντας τους κανονισμούς της αγγλικής λίγκας.

Οι αντίπαλοι της Τσέλσι στην Αγγλία πιστεύουν ότι ο σύλλογος του Λονδίνου πρέπει να ολοκληρώσει μεγάλες πωλήσεις έως τις 30 Ιουνίου, αν θέλει να αποφύγει τον κίνδυνο παραβίασης των κανόνων του οικονομικού Fair Play.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι εικασίες που κυκλοφορούν στην αγγλική Λίγκα είναι ότι ο σύλλογος θα χρειαστεί να συγκεντρώσει περίπου 150 εκατομμύρια λίρες ως το τέλος Ιουνίου, αλλά η διοίκηση αρνείται αυτό το νούμερο και υπογραμμίζει ότι οποιαδήποτε πώληση θα γίνει με γνώμονα τις νέες μεταγραφές και όχι την ανάγκη πώλησης για την τήρηση των παραμέτρων.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sun» η αγγλική ομάδα θέλει να παραχωρήσει τους Κέπα Αριθαμπαλάγκα (αγωνίζεται δανεικός στη Ρεάλ Μαδρίτης), Ρομέλου Λουκάκου (δανεικός στη Ρόμα) και Ραχίμ Στέρλινγκ σε ομάδες της Pro League.

Από αυτούς ο Στέρλινγκ αρνήθηκε να πάει στη Μέση Ανατολή, ο Κέπα ελπίζει πως θα μείνει στη Ρεάλ, ενώ δεδομένη θεωρείται η παραχώρηση του Λουκάκου, ο οποίος παίζει δανεικός στη Ρόμα και ήδη έχει συναινέσει να παίξει στη Σαουδική Αραβία. Επίσης το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει πως ο πρόεδρος των «μπλε», Τοντ Μπόλι, έχει αποφασίσει να παραχωρήσει και τους Κόνορ Γκάλαχερ, Ρις Τζέιμς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τον Γκάλαχερ είχε δείξει ενδιαφέρον τον περασμένο Ιανουάριο η Τότεναμ, ενώ για τον Τζέιμς η Μάντσεστερ Σίτι θα κινηθεί για την απόκτηση του, θεωρώντας πως είναι ο ιδανικός διάδοχος του Κάιλ Γουόκερ, που το καλοκαίρι αναμένεται να φύγει για τη Σαουδική Αραβία, για το δεξί άκρο της άμυνας της. Συνολικά, σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, 11 παίκτες αναμένεται να φύγουν το καλοκαίρι από το «Στάμφορντ Μπριτζ».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button