ΕνημέρωσηΠολιτική

Έμμα Στόουν: Ξέσπασε σε κλάματα όταν αυτιστικός φαν της εξήγησε πώς τον βοήθησε – Δείτε το βίντεο

Η Έμμα Στόουν ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διάρκεια ενός Q&A για τη νέα της ταινία «Poor Things» στο Λονδίνο, όταν ένας αυτιστικός θαυμαστής της μίλησε για τη «μοναχική» σχολική του ζωή.

Η 35χρονη ηθοποιός δεν μπόρεσε να ελέγξει τα δάκρυά της, καθώς ένα αγόρι της άνοιξε την καρδιά του, αποκαλύπτοντας ότι τα παλιά της σκετσάκια στο Saturday Night Live τον έκαναν να βγάλει το σχολείο. Αφού ξέσπασε σε κλάματα, η σταρ κατέβηκε από τη σκηνή για να του δώσει μια ζεστή αγκαλιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Παρακολουθώ την καριέρα σου τα τελευταία 12 χρόνια. Λατρεύω το “Poor Things” και το έχω παρακολουθήσει έξι φορές. Πάντα φέρνεις ηλεκτρισμό στην οθόνη σε κάθε παράστασή σου και ό,τι δημιουργείς είναι πάντα αγνό και ειλικρινές.

«Πραγματικά ερωτεύτηκα την καρδιά σου, την αυτοπεποίθησή σου, τη δύναμή σου, την υπεράσπιση σου για ψυχική υγεία και επίγνωση. Μεγαλώνοντας ως ένα από τα ελάχιστα αυτιστικά παιδιά στο σχολείο, ένιωθα μόνος και ανίκανος να κάνω φίλους κατά τη διάρκεια του διαλείμματος, έμπαινα κρυφά σε μια αίθουσα υπολογιστών για να παρακολουθήσω τα παλιά σου σκετς στο SNL. Αναφέρθηκες σε μερικές περιπτώσεις ότι ένιωθες ανασφάλεια όταν δεν αποφοίτησες από το λύκειο και δεν πήγες στο κολέγιο, αλλά απολάμβανα την άνεση και την ασφάλεια που μου έφερες αυτά τα χρόνια», είπε χαρακτηριστικά ο θαυμαστής της.

Το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα καθώς η Έμμα είχε πλημμυρίσει δάκρυα από τη συγκινητική ιστορία. Μάλιστα, της έδωσε μια τεράστια ανθοδέσμη καθώς κρατούσαν ο ένας τον άλλον, κλαίγοντας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Έμμα είπε στο αγόρι «ήταν τόσο χαριτωμένο» καθώς μοιράστηκαν άλλη μια εγκάρδια αγκαλιά. Καθώς η δακρυσμένη ηθοποιός επέστρεψε στη σκηνή, τον ρώτησε αν είχε κάποια ερώτηση για την ταινία.

«Ποιο είναι το αγαπημένο σου μήνυμα που θα λαμβάνεις για το υπόλοιπο της ζωής σου από αυτή την εμπειρία;», τη ρώτησε.

Η Έμμα απάντησε: «Νομίζω ότι και η Μπέλα είναι κάποια που βιώνει τη ζωή μακριά καθώς δεν καθορίζεται από κοινωνικές κατασκευές και είναι σε θέση να λάβει τις εμπειρίες της ζωής με έναν εντελώς πρωτότυπο τρόπο και βλέπει το καλό και το κακό εξίσου και είναι γοητευμένη από αυτό που έχει να προσφέρει η ζωή και δεν μοιάζει με κανέναν άλλο και αυτό είναι βαθιά εμπνευσμένο και έτσι νομίζω ότι αυτό είναι το μεγαλύτερο πράγμα που με έχει αγγίξει πιο βαθιά».

Δείτε το βίντεο:

@lauren_frida #emmastone hugging one of her biggest fan at the london q&a of #poorthings ♬ original sound – Laura Bit

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button