Ομορφιά

Γωγώ Τσαμπά για τη μάχη με τα κιλά: «Τα περισσότερα κιλά που έχω χάσει ήταν 40…»

Η Γωγώ Τσαμπά μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια, τα απρόοπτα πάνω στην πίστα, τον έρωτα και την απιστία.

«Δεν σχολιάζουν πλέον αρνητικά τις γυναίκες που τραγουδούν στα πανηγύρια, γιατί τα αγαπούν και τα στηρίζουν. Έχω δει ανθρώπους να κοιτάνε στραβά μια γυναίκα που τραγουδάει σε πανηγύρι. Είχα προτάσεις για να τραγουδήσω σε πίστα, αλλά δεν είναι τόσο άμεση η επαφή με τον κόσμο», είπε αρχικά η Γωγώ Τσαμπά.

Όσον αφορά τα απρόοπτα που της έχουν συμβεί επάνω στην σκηνή, η Γωγώ Τσαμπά ανέφερε: «Μου έχει φύγει το τακούνι πάνω στην σκηνή και έχω πέσει πάνω στον κόσμο, στην πίστα που χόρευαν. Έχουν ξεπεράσει τα όριά μου ζητώντας επίμονα να πω ξανά το ίδιο τραγούδι, ενώ το είχα πει ήδη 3 φορές. Του είπα από το μικρόφωνο «ή θα κατέβεις ή θα κατέβω», τελικά κατέβηκε ο κύριος. Έχω δεχτεί προτάσεις γάμου και σε πανηγύρι και στο καμαρίνι, αλλά είπα πως δε με αφήνει η μαμά μου να παντρευτώ».

Για τον έρωτα και την απιστία, η Γωγώ Τσαμπά λέει:

«Η απιστία για εμένα είναι κάτι πολύ βαρύ. Πιστεύω όλοι το έχουν βιώσει, γιατί όχι εγώ; Μπορεί και να έχω υπάρξει τρίτο πρόσωπο, κάποια πράγματα τα κρατάμε μέσα μας, τα συζητάμε με δικούς μας ανθρώπους και προχωράμε.

Ο έρωτας είναι κάτι πολύ προσωπικό για εμένα. Το πρωί που ξυπνάω και βλέπω τον ήλιο και τους ανθρώπους, είμαι ερωτευμένη. Αυτό που ζητάω από έναν άντρα είναι αγάπη και κατανόηση στις ώρες εργασίας μου. Έχω δεχτεί ζήλεια από σύντροφο, ο γάμος είναι κάτι σοβαρό για εμένα».

Κλείνοντας, η Γωγώ Τσαμπά είπε: «Τα περισσότερα κιλά που έχω χάσει ήταν 40. Περιποιούμαι πολύ τον εαυτό μου πλέον. Δεν είμαι μόνη, έχω πολλούς ανθρώπους δίπλα μου και είμαι γεμάτη από τη ζωή».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button