Ομορφιά

Βάσια Τριφύλλη για Γιώργο Νταλάρα: «Αν τον είχα απέναντί μου θα τον έ…ζα πατόκορφα»

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε η Βάσια Τριφύλλη, η οποία αναφέρθηκε στον Ανδρέα Μικρούτσικο, τον Γιώργο Κιμούλη, τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Γιώργο Νταλάρα.

«Τα Mέσα δεν μου έχουν φερθεί καλά. Το παράπονο που έχω είναι ότι δεν με ξαναφωνάξανε. Θα ήθελα να επιστρέψω τηλεοπτικά. Δεν είχα κόντρα με τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Δεν χορταίνω να τον βλέπω, είναι εξαιρετικός. Πήγε στην Κατερίνα Καινούργιου και δεν του πρότειναν μία δική του εκπομπή. Είναι αξιοπρεπέστατη, αλλά ο Μικρούτσικος είναι άλλης ποσοστιαίας μονάδας άτομο», είπε αρχικά η Βάσια Τριφύλλη.

Όσον αφορά τον Γιώργο Κιμούλη και τον Πέτρο Φιλιππίδη, η Βάσια Τριφύλλη είπε: «Λείπει ο Γιώργος Κιμούλης και ο Πέτρος Φιλιππίδης τηλεοπτικά. Εγώ είμαι με αυτούς, όχι για τη συμπεριφορά τους, αλλά για το ταλέντο τους δεν το διαπραγματεύομαι. Είναι αμβροσία για εμένα η επιστροφή τους».

Τέλος για τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα που προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων, η Βάσια Τριφύλλη είπε:

«Πολύ ντρέπομαι. Ζητώ συγγνώμη εκ μέρους του, είναι της γενιάς μου άνθρωπος. Αν τον είχα απέναντί μου θα τον έ…ζα πατόκορφα. “Θα σας έβλεπαν οι γονείς σας και θα ντρεπόντουσαν”. Τι θα ντρεπόντουσαν ρε Γιώργο; Για ποιο πράγμα;».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button