Ομορφιά

Ορφέας Αυγουστίδης: «Παίζαμε για 4 θεατές, δεν είχαμε λεφτά να φτάσουμε στο θέατρο»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» ήταν ο Ορφέας Αυγουστίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στα 20 χρόνια που κλείνει φέτος στον χώρο της υποκριτικής,αλλά και  τις δύσκολες και εύκολες στιγμές που πέρασε.

«Όταν ξεκίνησα να παίζω στο θέατρο την εποχή της κρίσης, θυμάμαι τα εισιτήρια στα απλά 300άρια θέατρα να είναι 5-6 ευρώ επάνω από τις τιμές που είναι τώρα, 20 χρόνια μετά. Αυτές οι τιμές των εισιτηρίων δεν γύρισαν ποτέ πίσω», είπε ο Ορφέας Αυγουστίδης.

«Έχει τύχει να είμαι σε παραστάσεις που ήταν γεμάτες, έσκιζαν, είχαμε capital controls και δεν πληρωνόμασταν. Δεν είχαμε καν λεφτά να φτάσουμε στο θέατρο. Τα έχουμε ζήσει όλα αλλά δεν είναι αυτό το ζητούμενο. Μου έχει τύχει να είμαστε 3 άτομα θίασος και να παίζουμε για 4 άτομα», αποκάλυψε στη συνέχεια.

«Το να παίζω με τη μαμά μου είναι απολαυστικό, δεν είναι πλέον αμήχανο. Φυσικά και υπάρχουν διαφωνίες και μπαίνουν όρια λόγω της κούρασης. Είναι ο ένας να σεβαστεί τον άλλον. Η μαμά μου με λέει ξινό. Βέβαια, είναι η μόνη που το λέει», απαντά ο Ορφέας Αυγουστίδης σε σχετική ερώτηση που του έγινε.

«Όταν έφυγε στην Αμερική και μεσολάβησαν και οι καραντίνες, κάναμε να βρεθούμε έναν με ενάμιση χρόνο με τη μητέρα μου», είπε ο Ορφέας Αυγουστίδης.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button