ΑθλητισμόςΕνημέρωση

Κόντρα Κέντρικ Ναν με Ουέιντ Μπόλντγουιν: Ο διάλογος στα social media για τον καλύτερο επιθετικό παίκτη της Euroleague

Μία αναπάντεχη κόντρα προέκυψε στην Euroleague μεταξύ του Κέντρικ Ναν του Παναθηναϊκού και του Ουέιντ Μπόλντγουιν της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού, Κέντρικ Ναν, δήλωσε δημόσια πως θεωρεί τον εαυτό του τον καλύτερο επιθετικό παίκτη της Euroleague, με τον Μάικ Τζέιμς να τον στηρίζει μετά το buzzer beater νικητήριο καλάθι κόντρα στη Βίρτους Μπολόνια.

Ο Ουέιντ Μπλόλντγουιν δεν συμφωνεί πάντως. Ο εκρηκτικός γκαρντ της Μακάμπι απάντησε στον Ναν, τονίζοντας ότι “δεν μπορείς να πιστεύεις πως είσαι το Νο. 1 και ο κορυφαίος επιθετικός όταν υπάρχουν παίκτες που τα πηγαίνουν στατιστικά καλύτερα από εσένα”.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eurohoops.net (@eurohoops_official)

Ο σταρ του Παναθηναϊκού δεν άφησε ασχολίαστη την απάντηση του Μπόλντγουιν και έγραψε σε post του “Eurohoops”: «Δεν θέλω διαμάχη με κάποιον που μετράει ποσοστό τριπόντων σε ποσοστό καριέρας». Επιπλέον, με ένα emoji κάλεσε τον ηγέτη της Μακάμπι να… σωπάσει.

Αναμφίβολα, οι δύο παίκτες μαζί με τον Μάικ Τζέιμς και τον Σέιν Λάρκιν αποτελούν τους πιο “καυτούς” σκόρερ της φετινής Euroleague που καμία άμυνα δεν θέλει να αντιμετωπίζει.

To άρθρο Κόντρα Κέντρικ Ναν με Ουέιντ Μπόλντγουιν: Ο διάλογος στα social media για τον καλύτερο επιθετικό παίκτη της Euroleague δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button