Μόδα

Ιωάννα Μάνδρου: Μας «συστήνει» την δίδυμη αδελφή της Χριστίνα Μάνδρου – Είναι ολόιδιες

Η Ιωάννα και η Χριστίνα Μάνδρου έδωσαν συνέντευξη το πρωί της Παρασκευής 16/2 στην εκπομπή «Mega Καλημέρα». Οι δύο αδελφές, που μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό, μοιράστηκαν άγνωστες ιστορίες της κοινής τους ζωής, ενώ αποκάλυψαν τι θαυμάζουν η μία στην άλλη.

Αρχικά, οι αδελφές Μάνδρου είπαν: «Οι στιλιστικές μας προτιμήσεις είναι ίδιες, όπως είμαστε και εμείς. Σταματήσαμε να ντυνόμαστε όμοια μέχρι τα 20 μας, γιατί μας μπέρδευαν. Μας μπερδεύουν και δικά μας άτομα, οι γονείς μας, μας φώναζαν με ένα όνομα. Στην παιδική μας ηλικία ήμασταν αχώριστες, κάναμε τα πάντα μαζί. Ακόμα και τώρα όταν περπατάμε μαζί στον δρόμο, είμαστε αγκαζέ πάντα. Όταν ήμασταν 10 ετών χάσαμε τη μητέρα μας, αυτό μας ένωσε περισσότερο. Έχουμε ένα παιδί ‘κοινής λήψεως’… είμαστε τόσο συνδεδεμένες».

Στην συνέχεια, η Ιωάννα Μάνδρου αναφέρθηκε στην επιλογή της να μην κάνει παιδιά, ενώ παραδέχτηκε ότι έχει καλύψει το κομμάτι της μητρότητας μέσω του ανιψιού της.

Ακόμη, οι δύο αδελφές ανέφεραν: «Η πρώτη φορά που χωριστήκαμε ήταν για μία εβδομάδα όταν ήμασταν μικρές και πήραν έμενα οι γονείς στις διακοπές και άφησαν την Ιωάννα με τη γιαγιά. Όταν η Ιωάννα παντρεύτηκε, νιώσαμε έντονα την αίσθηση του χωρισμού, είχε πάει ταξίδι του μέλιτος 13 μέρες και δεν μπορούσαμε να επικοινωνήσουμε. Ο σύζυγός μου μας είχε μπερδέψει στην αρχή, πριν παντρευτούμε».

Τέλος, στο τι θαυμάζει η μία στην άλλη, οι δυο τους αποκάλυψαν: «Η Ιωάννα ήταν καλύτερη στο κομμάτι με τους άντρες και το φλερτ. Θαυμάζω στην Χριστίνα την ψυχραιμία και τη μεθοδικότητά της».

Δείτε το βίντεο:

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button