ΑθλητισμόςΕνημέρωση

Πωλητής Ι.Χ. έβαλε φωτιά στη Lamborghini Gallardo συναδέλφου του, μετά από καβγά για προμήθεια

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Viral κατάφεραν να γίνουν δύο πωλητές αυτοκινήτων από την Ινδία, καθώς ο μεταξύ τους τσακωμός κατέληξε σε μία λαμπαδιασμένη Lamborghini Gallardo.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δύο πωλητές εργάζονταν για την ίδια εταιρία πώλησης μεταχειρισμένων οχημάτων. Μετά όμως από ένα meeting που είχαν, φαίνεται πως τα αίματα άναψαν καθώς δεν υπήρχε συμφωνία για τη μοιρασιά μίας μεγάλης προμήθειας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η διαφωνία τους επικεντρώθηκε στον τρόπο με τον οποίο θα μοιράζονταν την προμήθεια από μια προηγούμενη πώληση αυτοκινήτου. Προφανώς, η συζήτησή τους ήταν ανεπιτυχής και μετατράπηκε σε βίαιη, καθώς ο ένας, έβαλε φωτιά στην Gallardo του άλλου.

Το βίντεο από την πυρκαγιά ξεκινά με την Gallardo να έχει ήδη παραδοθεί στις φλόγες, με τμήματα της αριστερής πλευράς της να έχουν λιώσει. Το αυτοκίνητο είναι ακινητοποιημένο στην άκρη του δρόμου, αλλά ευτυχώς, υπάρχει αρκετός χώρος για τους οδηγούς να κάνουν ελιγμούς γύρω του, διατηρώντας παράλληλα απόσταση ασφαλείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο βίντεο φαίνεται ότι κανείς δεν βρίσκεται κοντά στο όχημα καθώς καίγεται, ενώ δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι κάποιος τραυματίστηκε στο περιστατικό. Μέχρι να φτάσει η πυροσβεστική στο σημείο, το αυτοκίνητο είχε καεί ανεπανόρθωτα. Ο άνδρας που κατηγορείται ότι έβαλε φωτιά στο αυτοκίνητο παραμένει ασύλληπτος, όμως οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους όλα τα στοιχεία του και είναι θέμα ωρών να του περάσουν χειροπέδες. Αυτό που δεν διευκρινίζεται, είναι ο τρόπος με τον οποίο έβαλε φωτιά στο όχημα.

Η Lamborghini Gallardo πουλήθηκε μεταξύ 2004 και 2014 και εξοπλιζόταν με έναν κινητήρα V10 που απέδιδε 570 ίππους και 540 Nm ροπής στην πιο ισχυρή εκδοχή της. Πλέον κυκλοφορεί μία λιγότερη.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button