Ομορφιά

Ελίζαμπεθ Ελέτσι για την φοροδιαφυγή στον γάμο της: «Δεν περίμενα να υπάρχει τέτοια κακεντρέχεια και τόσο μίσος»

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι προχώρησε σε νέες δηλώσεις στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινό», μετά την έρευνα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων για φοροδιαφυγή στον γάμο της με τον γιατρό Νεκτάριο Λεμονίδη.

Αρχικά, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι είπε: «Δε μπορεί να παντρευτεί κανείς σε αυτή τη χώρα, όπως πάει αυτή η κατάσταση. Η ΑΑΔΕ είναι δίπλα μας, είναι κοντά μας. Τα παραστατικά έχουν κοπεί και δε μπορώ να κυνηγάω τον καθένα που μου κάνει δώρα και να τον ρωτάω για τα παραστατικά. Πείτε μου εσείς ποιος από τους επωνύμους το κάνει».

Στην συνέχεια, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι συμπλήρωσε: «Δεν περίμενα να υπάρχει τέτοια κακεντρέχεια και τόσο μίσος και φθόνος και κακία. Δεν γνώριζα ότι θα γινόταν όλο αυτό το σούσουρο. Να μπλεχτούν μέσα οι νόμοι και η φοροδιαφυγή. Δεν μπορείς να κοτσάρεις το όνομά μου με τη λέξη φοροδιαφυγή. Είμαι γέννημα θρέμμα Ελληνίδα. Πληρώνω τους φόρους μου».

Τέλος, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι κατέληξε: «Έναν μήνα μετά βρήκαν ότι φοροδιαφεύγω. Φαίνεται ότι είναι καρφωτή από γυναίκα που ζηλεύει. Επειδή δύο εβδομάδες πριν τον γάμο, δέχτηκα κλήσεις από απόκρυψη, όλα αυτά θέλουμε να τα διαλευκάνουμε με τον δικηγόρο μου. Είναι τραγελαφικό για εμένα ότι μιλάνε για φοροδιαφυγή από μέρους μου.

Είναι πραγματικά σοβαρό το γεγονός ότι κάποιος ή κάποια κάρφωσε την Ελέτσι και έχει κάνει όλους αυτούς τους ανθρώπους έτσι. Δεν θέλω να ξαναπώ για το μονόπετρο των 13.500 ευρώ, γιατί δεν θέλω να ξαναπώ για ποσά. Γιατί το κάνουν αυτό, να μη μπορούμε να χαρούμε τον γάμο μας; Ο Νεκτάριος Λεμονίδης έπαθε σοκ στην αρχή. Πάει ο νους μου σε γνωστή influencer, αλλά πρέπει να το εξετάσουμε».

Δείτε το βίντεο:

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button