ΑθλητισμόςΕνημέρωση

Απορρίφθηκε ξανά το αίτημα του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή για προσωρινή αποφυλάκιση

Δεν θα το… κουνήσει ο Ντάνι Άλβες από τη φυλακή. Ο Βραζιλιάνος μπακ είδε το νέο αίτημά του για προσωρινή αποφυλάκιση, να πέφτει στο κενό.

Το δικαστήριο της Βαρκελώνης απέρριψε ξανά το νέο αίτημα του Ντάνι Αλβες για προσωρινή αποφυλάκιση, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο ισπανικός Τύπος.

Όπως τονίζεται, αυτή είναι η τέταρτη φορά που η υπεράσπιση του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή προσέφυγε, ζητώντας αυτού του είδους το μέτρο, το οποίο προηγουμένως είχε απορριφθεί από το φόβο ότι ο Ντάνι Άλβες έχει τις οικονομικές δυνατότητες για να διαφύγει στη Βραζιλία ή σε άλλη χώρα.

Το ίδιο λόγο επικαλέστηκε και η σημερινή (19.03.2024) απόφαση κι έτσι ο Ντάνι Αλβες θα παραμείνει στη φυλακή!

Θυμίζουμε πως 40χρονος Βραζιλιάνος καταδικάστηκε στις 22 Φεβρουαρίου από το δικαστήριο σε 4.5 χρόνια φυλάκιση, καθώς και να πληρώσει 150.000 ευρώ στο θύμα του, για το βιασμό μιας νεαρής γυναίκας τον Δεκέμβριο του 2022 σε νυχτερινό κέντρο της Βαρκελώνης, ενώ η εισαγγελία είχε ζητήσει ποινή φυλάκισης εννέα ετών.

Το δικαστήριο επέβαλε επίσης πενταετή εποπτευόμενη αποφυλάκιση στον πρώην διεθνή Βραζιλιάνο μετά την αποφυλάκισή του και απαγόρευση προσέγγισης του θύματός του για εννιάμισι χρόνια.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button