Μόδα

Survivor: Η Μαρία Αντωνά δίνει στεγνά τον Τζέιμς Καφετζή – «Έχει εμμονή μαζί μου»

Η Μαρία Αντωνά στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τετάρτης 6 Μαρτίου τόνισε την «αδυναμία» που τρέφει για εκείνη ο Τζέιμς Καφετζής, από την είσοδο του στο Survivor.

Αφορμή στάθηκαν όλα όσα είπε για την όμορφη παρουσιάστρια ο παίκτης των Μαχητών στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού.

Ειδικότερα, η Μαρία Αντωνά δήλωσε πως «δεν μου κάνει πια καμία εντύπωση που, για μια ακόμα φορά, ο Τζέιμς με στοχοποίησε. Το κάνει σε κάθε ψηφοφορία. Δεν ξέρω τι καημός είναι αυτός που έχει μαζί μου και για ποιο λόγο θέλει να βγαίνω εγώ συνέχεια υποψήφια. Δεν ξέρω για ποιο λόγο το κάνει. Σε κάθε ψηφοφορία, κάθε φορά, όλο το χρονικό διάστημα από τότε που έχει μπει μέσα στο παιχνίδι, με στοχοποιεί όλη την ώρα. Πραγματικά δηλαδή πλέον με έχει κουράσει».

«Δεν θέλω καν να μπω στη διαδικασία να απαντήσω ούτε καν να μπω στη διαδικασία να αντιδράσω. Ακόμα και όταν κέρδισα την αγαπημένη του παίκτρια, την Χρύσα στη μονομαχία, ούτε αυτό δεν του έφτασε! Δεν ξέρω τι ακριβώς πρέπει να κάνω και για ποιο λόγο με στοχοποιεί συνέχεια. Θεωρώ ότι ίσως έχει μια εμμονή μαζί μου. σε ότι αφορά το κομμάτι της ψηφοφορίας».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button