ΑθλητισμόςΕνημέρωση

«Βιάζονται να γράψουν κακίες αλλά θα λάμψει η αλήθεια»

Ο Χρήστος Βολικάκης βρέθηκε θετικός σε επανέλεγχο ντόπινγκ για δείγμα που είχε δώσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 και ο ίδιος ξέσπασε στα social media για τις κατηγορίες εναντίον του.

Από την πρώτη στιγμή, ο Χρήστος Βολικάκης αρνήθηκε ότι έχει λάβει οποιαδήποτε απαγορευμένη ουσία και μετά από μία σειρά σχολίων και δημοσιευμάτων για το ντόπινγκ, ξέσπασε εναντίον όσων των κατηγορών.

Η ανάρτηση του Βολικάκη

«Κάποιοι προσέξτε τι γράφετε όταν δεν γνωρίζετε καν την επίσημη αλληλογραφία και το «δυσμενές αναλυτικό εύρημα» χωρίς συγκεκριμένη ουσία, απλά διαβάζετε κάποια σάιτ που γράφουν ουσίες βγαλμένες από το μυαλό τους μην βιάζεστε βρε, έχουμε δρόμο ακόμα και στο τέλος θα λάμψει η αλήθεια. Λίγο υπομονή ευχαριστώ πάρα πολύ όλο τον κόσμο για τα όμορφα μηνύματα μέσα από την καρδιά μου, τώρα για κάποιους που βιάζονται να γράψουν τις κακίες τους χωρίς να γνωρίζουν καν τι σημαίνει τους ευχαριστώ και αυτούς γιατί πραγματικά μου επιβεβαιώνουν ποιους ανθρώπους πρέπει να έχω στη ζωή μου και ποιους όχι. Φιλιά σε όλους και καλή Σαρακοστή. Υ.Γ.: Η καριέρα μου δεν τελείωσε ακόμα».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button