LifeStyle

Κατερίνα Κακοσαίου: Την πρώτη φορά που ανέβηκα στη σκηνή, πήρα τον μπαμπά μου κλαίγοντας

Η πρώτη φορά που τραγούδησε και ήταν… ντροπή, τα αδέρφια της και ο μπαμπάς Γιάννης Πλούταρχος που δεν έλειψε ποτέ από το σπίτι. Η Κατερίνα Κακοσαίου μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2nigh show για την οικογένειά της και το τραγούδι.

Η Κατερίνα Κακοσαίου είναι το μεγαλύτερο από τα πέντε παιδιά του Γιάννη Πλούταρχου. Πως είναι να μεγαλώνεις με έναν τόσο διάσημο πατέρα; Φυσιολογικά, λέει, αφού ο γνωστός τραγουδιστής φρόντιζε να ξυπνάει πρωί για να βλέπει τα παιδιά του.

«Ο μπαμπάς μου δεν είναι πολύ της τηλεόρασης. Ίσως τον έχει σώσει αυτό από πολλά, κατάφερε να κρατήσει οικογένεια. Ίσως είναι από τους ελάχιστους που το κατάφεραν αυτό, και ενδεχομένως να οφείλεται στο ότι έμεινε λίγο πίσω από τα φώτα. Το θαυμάζω πολύ αυτό σε εκείνον…

Κάποτε δούλευε 7 μέρες την εβδομάδα. Και οι φίλοι μου με ρώταγαν αν τον έβλεπα ως παιδί. Ο μπαμπάς μου δεν έχει χαθεί ποτέ από το οπτικό μου πεδίο γιατί κοιμόταν ανέκαθεν 4 ώρες τη μέρα, ξύπναγε το πρωί και τον είχα πάντα μέσα στο σπίτι, απλά τραγούδαγε το βράδυ. Από τριών χρονών μας έπαιρνε στα μπουζούκια, απλά κοιμόμασταν στους καναπέδες στα καμαρίνια.

Η μαμά είναι τα πάντα σε αυτή την οικογένεια, είναι πίσω από όλα, από τον μπαμπά, από τα παιδιά, από το σπίτι… Οι γονείς μου δεν ήταν ποτέ αποθαρρυντικοί με τις επιλογές μου» είπε η νεαρή τραγουδίστρια.

«Πήρα τον μπαμπά μου»

Όταν θυμήθηκε την πρώτη φορά που ανέβηκε στη σκηνή, δεν έκρυψε ότι όλα πήγαν στραβά!

«Την πρώτη φορά που ανέβηκα σε σκηνή, ήταν όταν σπούδαζα στην Κύπρο, ήμουν 20. Ήμουν μόνη μου και οριακά ήμουν πλάτη στον κόσμο και κοίταγα τους μουσικούς από τη ντροπή μου…

Ήταν απαίσιο, δε θέλω να ξέρω τι άκουσε ο κόσμος. Ήταν πολύ λάθος. Πήρα τον μπαμπά μου τηλέφωνο κλαίγοντας, μου είπε να του στείλω βίντεο, το κοίταζε και έλεγε, “όχι, δεν είναι αυτό το παιδί μου”» είπε.

Ο προστατευτικός Γιώργος και ο καλλίφωνος Κωστής

Αναφερόμενη στα αδέρφια της, η Κατερίνα Κακοσαίου είπε: «Πολλές φορές με προσερνάνε και πηγαίνουν στην αδελφή μου Ελεονώρα να βγάλουν φωτογραφία γιατί μας μπερδεύουν. Είναι 8 χρόνια μικρότερή μου. Όλα τα αδέλφια τραγουδάμε, κάποια στιγμή τους έβαλα μέσα στο στούντιο και γράψαμε όλοι μαζί ένα τραγούδι…

Η μητέρα μου τραγούδαγε κανονικά σε μαγαζιά, αλλά το άφησε για να μεγαλώσει εμάς, φυσικά με τη βοήθεια της γιαγιάς μας. Η Ελεονώρα, έχει βγάλει μια σχολή dj οπότε ίσως πάει προς τη μουσική τεχνολογία. Η Παναγιώτα δε δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρόλο που έχει ωραία φωνή.

Ο Κωστής, ο μικρότερος -είναι 13 σήμερα – έχει την πιο ωραία φωνή, τώρα τελευταία ασχολείται με την τραπ, αλλά έχει πολλή ωραία φωνή, από πολύ μικρός μελέταγε Καζαντζίδη».

Για τον επίσης τραγουδιστή, αδερφό της Γιώργο, είπε: «Το ότι είμαι η κόρη του Γιάννη Πλούταρχου δε με επηρέασε. Οι καθηγητές μου δε με συμπαθούσαν πολύ, οριακά τσακωνόμουν μαζί του. Σε αντίθεση με τον Γιώργο, που δεν ήταν καλός μαθητής, αλλά τον συμπαθούσαν πάρα πολύ και του έβαζαν ίδιους βαθμούς με εμένα. Ο Γιώργος είναι λίγο, “δε σας ενοχλώ, μη με ενοχλείτε”…

Ο Γιώργος ήταν πολύ προστατευτικός και είναι ακόμα. Κι εγώ προς εκείνον, αλλά προσπαθώ να μην περνάω τη λεπτή ισορροπία της ιδιωτικότητάς του, αν τον ρωτήσω κάτι, θα μου το πει, από μόνος του δε θα έρθει να τα πει. Με τα αδέλφια μου, νιώθω ότι είμαστε μια γροθιά, ότι έχω πολλά χέρια να με σηκώσουν αν χρειαστώ βοήθεια».

To άρθρο Κατερίνα Κακοσαίου: Την πρώτη φορά που ανέβηκα στη σκηνή, πήρα τον μπαμπά μου κλαίγοντας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button