ΑθλητισμόςΕνημέρωση

Πειραιάς: 4 ανήλικοι συνελήφθησαν για επίθεση σε συνομήλικούς τους με ματσέτα

Τέσσερις 17χρονοι συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας το βράδυ του περασμένου Σαββάτου από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για -κατά περίπτωση- επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία, αντίσταση και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων. Επιπλέον συνελήφθησαν και 4 γονείς των ανωτέρω για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας το βράδυ του Σαββάτου στην Ακτή Μουτσοπούλου στον Πειραιά οι 4 κατηγορούμενοι, μαζί με έτερους συνεργούς οι οποίοι αναζητούνται, απηύθυναν υβριστικές εκφράσεις και κινήθηκαν απειλητικά εναντίον συνομηλίκων τους επιδεικνύοντας μαχαίρια που κατείχαν, ενώ ένας εξ’ αυτών επιτέθηκε με χρήση σωματικής βίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε., όπου μετά από επισταμένες αναζητήσεις εντόπισαν και συνέλαβαν τους ανωτέρω 4 εμπλεκομένους στο περιστατικό, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Δημοτικού Θεάτρου.

Σημειώνεται ότι ένας εκ των συλληφθέντων προέβαλε σθεναρή αντίσταση στη σύλληψη απωθώντας τους αστυνομικούς οι οποίοι κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν.

Από το σημείο της επίθεσης, περισυλλέχθηκαν και κατασχέθηκαν 2 μαχαίρια τύπου ματσέτα και πεταλούδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε φωτογραφίες από τα ευρήματα των αστυνομικών στο σημείο της επίθεσης:

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button