Ομορφιά

Αλέξης Κούγιας για τον ξυλοδαρμό της Μικαέλας Φωτιάδη: «Υπάρχουν κάμερες, θα βρεθούν οι δράστες»

Ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος όπως έγινε γνωστό είναι συνήγορος της Μικαέλας Φωτιάδη για την υπόθεση του ξυλοδαρμού της, μίλησε την εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού».

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για πρώτη φορά για τη συγκεκριμένη υπόθεση και αναφέρθηκε στον λόγο που η Μικαέλα Φωτιάδη πήγε σε κάποιο νοσοκομείο, ενώ τόνισε πως είναι θέμα χρόνο να βρεθεί ο δράστης.

«Άνανδροι επιτέθηκαν σε μια ανυπεράσπιστη γυναίκα. Υπάρχουν κάμερες στο σημείο ξυλοδαρμού της Μικαέλας Φωτιάδη, οπότε θα βρεθούν οι δράστες. Το τι μπορεί να αισθάνεται κάποιος εκείνη τη στιγμή δεν το γνωρίζουμε. Μπορεί να αισθανόταν φόβο, από κάποιον άνθρωπο που μπορεί να είχε θέματα στο παρελθόν. Τώρα έχει επιλέξει να ακολουθήσει τη νόμιμη οδό, από το να σιωπήσει. Η δική μου συμβουλή ήταν να κάνει κατευθείαν καταγγελία και να μην την κυριέψει ο φόβος», είπε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας.

Στη συνέχεια ο Αλέξης Κούγιας πρόσθεσε: «Ότι υπέστη σωματικές βλάβες, είναι αδιαμφισβήτητο. Αν η Μικαέλα Φωτιάδη είχε πάει απευθείας στο νοσοκομείο και είχε περιγράψει το περιστατικό, θα είχε ξεκινήσει αυτομάτως η ποινική διαδικασία».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button