Ομορφιά

Μιχάλης Ρακιντζής: Πέθανε η αδερφή του έπειτα από χειρουργείο 13 ωρών

Πολύ δύσκολες στιγμές βιώνει ο Μιχάλης Ρακιντζής, καθώς πριν από λίγο καιρό έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη του αδελφή, Μαρίνα, η οποία ήταν και συνεργάτιδά του επί σειρά ετών.

Η άτυχη γυναίκα υποβλήθηκε σε ένα πολύ δύσκολο χειρουργείο 13 ωρών, το οποίο πήγε καλά, δίνοντας την εντύπωση πως είχε αποκατασταθεί η κατάσταση της υγείας της. Ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως περίμεναν οι γιατροί και οι οικείοι της.

Σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, η αδερφή του Μιχάλη Ρακιντζή κόλλησε ένα μικρόβιο στη σπονδυλική στήλη και τα πράγματα ανατράπηκαν. Τελικά η άτυχη γυναίκα δεν τα κατάφερε και η οικογένεια του τραγουδιστή βυθίστηκε στο πένθος. Τραγική φιγούρα η μητέρα του Μιχάλη Ρακιντζή, η οποία είναι σε μεγάλη ηλικία και δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη.

Στο πλευρό της είναι πάντα ο Μιχάλης Ρακιντζής, που κάνει ό,τι μπορεί για να τη βοηθήσει. Ο τραγουδιστής έχει ακόμα μια αδερφή, η οποία ζει μόνιμα στην Αμερική και ήρθε στην Ελλάδα για να πει το τελευταίο “αντίο” στη Μαρίνα. Λίγες ημέρες αργότερα επέστρεψε στις ΗΠΑ. Στο πλευρό του ο Μιχάλης Ρακιντζής έχει φυσικά τη σύζυγό του, Κωνσταντίνα Στεφανοπούλου.

Τα πρώτα λόγια του Μιχάλη Ρακιντζή για τον θάνατο της αδερφής του

Ο Μιχάλης Ρακιντζής επιβεβαίωσε τη τραγική είδηση μιλώντας στην Ρενέ Σαραντινού.

«Χάσαμε τη Μαρίνα… Η αδερφή μου έφυγε έπειτα από ένα μικρόβιο που κόλλησε στη σπονδυλική της στήλη, το οποίο κόλλησε μετά το 13 ωρών χειρουργείο, το οποίο πήγε μια χαρά, αλλά μετά…» αρκέστηκε να πει ο τραγουδιστής.

Η Μαρίνα Ρακιντζή δεν είχε δημιουργήσει οικογένεια, ενώ ασχολιόταν και εκείνη με το τραγούδι, έκανε φωνητικά και συνόδευε τον αδερφό της από την αρχή της πορείας του.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button