LifeStyle

Μάνος Πετούσης: Έχω κλάψει τόσο πολύ το προηγούμενο διάστημα, που αυτό δεν ήταν τίποτα

«Υπήρχαν στιγμές που δεν με γνώριζε», είπε συγκινημένος ο Μάνος Πετούσης.

Ο Μάνος Πετούσης έδωσε συνέντευξη στο Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη. Ο ηθοποιός δεν άντεξε και «λύγισε», μιλώντας για τη μητέρα του.

«Είμαι ο πλέον ανασφαλής άνθρωπος στον κόσμο. Μου λένε ότι δεν φαίνεται, αλλά μόνο εγώ ξέρω. Δεν είμαι ποτέ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα που φέρνω σε μια δουλειά.

Από παιδί ήμουν το παράδειγμα, ο πιο αγαπητός, ο πιο καλός μαθητής και αυτό το κουβαλάω. Τρομάζω όταν γυρίζω πίσω και αντιλαμβάνομαι πόσα χρόνια έχω περάσει στη ζωή», είπε αρχικά ο Μάνος Πετούσης.

Ο Μάνος Πετούσης, στη συνέχεια, μίλησε για τη μητέρα του και «λύγισε» μπροστά στην κάμερα: «Φοβάμαι την ταλαιπωρία της όποιας ασθένειας. Έχω και την εμπειρία από τη μητέρα μου, που είχε πέντε χρόνια άνοια.

Υπήρχαν στιγμές που με θυμόταν, αλλά υπήρχαν και στιγμές που δεν με γνώριζε, αισθανόταν όμως.

  

Όταν της έδινα το χέρι μου, το “βούταγε” και δεν το άφηνε. Έχω κλάψει τόσο πολύ το προηγούμενο διάστημα, που αυτό δεν ήταν τίποτα. Η απώλεια του γονιού είναι μια τεράστια απώλεια που σε πονάει σε όποια ηλικία κι αν είσαι».

To άρθρο Μάνος Πετούσης: Έχω κλάψει τόσο πολύ το προηγούμενο διάστημα, που αυτό δεν ήταν τίποτα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button