ΕνημέρωσηΠολιτική

«Ο Τεμπονέρας παίζει βρώμικα και ύπουλα» λένε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ – Δεν αποκλείουν να πάει στη Νέα Αριστερά

Ο δρόμος για το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ που θα γίνει στις 23-25 Φεβρουαρίου δεν είναι σπαρμένος με ροδοπέταλα, αφού πέρα από  τα ιδεολογικά και πολιτικά θέματα που έχει να αντιμετωπίσει ο Στέφανος Κασσελάκης στην κορυφαία κομματική διαδικασία, θα βρεθεί απέναντι και με τις φιλοδοξίες συνεργατών του.

Ο λόγος φυσικά  για τον Διονύση Τεμπονέρα για τον οποίο, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ισχυρίζονται ότι έχει χάσει το μέτρο. Στο συνέδριο του κόμματος αναμένεται να ξεκαθαρίσουν πολλά. 

«Παίζει βρώμικα και ύπουλα» με σκοπό μόνο να δημιουργεί προβλήματα στο κόμμα, λένε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τα οποία βλέπουν ότι ο γνωστός εργατολόγος κλιμακώνει τις κινήσεις διαφοροποίησης από την ατζέντα που έχει ο νέος πρόεδρος και το κόμμα κεντρικά.

Ερμηνεύουν μάλιστα το ραντεβού του με τον Αλέξη Τσίπρα, ως μία κίνηση για να περάσει στην κοινή γνώμη η εντύπωση ότι η εκδήλωση που θα γίνει στις 13 Φεβρουαρίου και στην οποία θα συμμετέχει και η Έφη Αχτσιόγλου γίνεται με τις ευλογίες του Αλέξη Τσίπρα.

Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναγκάστηκε μέσω διαρροών να διευκρινίσει «ότι δέχθηκε στο γραφείο του τον Διονύση Τεμπονέρα κατόπιν αιτήματος του τελευταίου, στο πλαίσιο των αιτημάτων που δέχεται καθημερινά και στα οποία ανταποκρίνεται, για συναντήσεις με βουλευτές και στελέχη του Κόμματος».

Ο Αλεξης Τσίπρας δε θα παραστεί σε καμία άλλη εκδήλωση τις επόμενες ημέρες πέραν του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στα τέλη Φλεβάρη.

Όπως είναι φυσικό πολλοί αναρωτιούνται τι ακριβώς επιδιώκει ο Διονύσης Τεμπονέρας με αυτή την συμπεριφορά, αφού πέρα από το να εκνευρίζει και να προκαλεί τους συντρόφους του δεν έχει κάποιο άλλο πολιτικό όφελος. Άλλωστε οι άνθρωποι που εντάσσονται στην ομάδα του, είναι μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού.

Προφανώς στο συνέδριο θα ξεκαθαριστούν τα πράγματα και εκεί δεν αποκλείεται ο Διονύσης Τεμπονέρας να αποκαλύψει τις σκέψεις και τις προθέσεις του.

Κάποιοι ωστόσο πιστεύουν ότι ο γνωστός εργατολόγος δεν αποκλείεται να ανοίξει την πόρτα εξόδου από τον ΣΥΡΙΖΑ και να κατευθυνθεί προς την Νέα Αριστερά εάν δει ότι απομονώνεται μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ.

Φυσικά η στάση που θα κρατήσει θα εξαρτηθεί και από το πως θα πλασαριστεί στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, από την στιγμή που στο προηγούμενο συνέδριο είχε εκλεγεί τρίτος και τώρα κινδυνεύει να βρεθεί στα χαμηλά.

 

To άρθρο «Ο Τεμπονέρας παίζει βρώμικα και ύπουλα» λένε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ – Δεν αποκλείουν να πάει στη Νέα Αριστερά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button