ΕνημέρωσηΟικονομία

«Ενέδρα» της ΕΛ.ΑΣ. σε άνδρα που απειλούσε την πρώην σύντροφό του

Συνελήφθη, χθες στα Λαγκάδια Αρκαδίας, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ ένας 53χρονος για ενδοοικογενειακή βία.

Συγκεκριμένα, χθες, ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Γορτυνίας από το ΑΤ Αμπελοκήπων, για την αναζήτηση και σύλληψη 53χρονου, μετά από καταγγελία της πρώην συντρόφου του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η γυναίκα κατήγγειλε ότι χθες θα πήγαινε στα Λαγκάδια, προκειμένου να μείνει για λίγες ημέρες. Δεχόταν όμως απειλές από τον άνδρα, ο οποίος της είπε ότι θα ταξιδέψει οδικώς από την Αθήνα προκειμένου να τη βρει, προκαλώντας της τρόμο και ανησυχία.

Άμεσα από την Διεύθυνση Αστυνομίας Αρκαδίας αναπτύχθηκαν αστυνομικές δυνάμεις σε κομβικά σημεία, προκειμένου ο άνδρας να εντοπιστεί και να συλληφθεί.

Ταυτόχρονα υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία με την καταγγέλλουσα και της συστήθηκε να μην μεταβεί στον αρχικό προορισμό της αλλά σε άλλο σημείο, όπου και εδρεύει το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα Γορτυνίας, για την ασφάλειά της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με μέριμνα του Αστυνομικού Τμήματος Γορτυνίας εξασφαλίστηκε διαφορετικός χώρος διαμονής της, όπου και διέμεινε προσωρινά, ενώ βραδινές ώρες της Παρασκευής ο 53χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη.

H ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Συνελήφθη, χθες (5.4.2024) σε τοπική κοινότητα του Δήμου Γορτυνίας Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, 53χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου είχε σχηματισθεί δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας.

Ειδικότερα, χθες (5.4.2024) το Αστυνομικό Τμήμα Γορτυνίας ενημερώθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων, για την αναζήτηση και σύλληψη 53χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου είχε σχηματιστεί δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας κατά της πρώην συντρόφου του.

Συγκεκριμένα, η παθούσα κατήγγειλε ότι χθες (05.4.2024) επρόκειτο να μεταβεί σε τοπική κοινότητα του Δήμου Γορτυνίας, προκειμένου να διαμείνει για λίγες ημέρες, δεχόμενη όμως απειλές από τον ανωτέρω ότι θα ταξιδέψει οδικώς από την Αθήνα προκειμένου να τη βρει, προκαλώντας της τρόμο και ανησυχία.

Άμεσα από την Διεύθυνση Αστυνομίας Αρκαδίας αναπτύχθηκαν αστυνομικές δυνάμεις σε κομβικά σημεία, προκειμένου αυτός να εντοπιστεί και να συλληφθεί, ενώ ταυτόχρονα υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία με την καταγγέλλουσα και της συστήθηκε να μην μεταβεί στον αρχικό προορισμό της αλλά σε έτερο, όπου και εδρεύει το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα Γορτυνίας, για την ασφάλειας της.

Με μέριμνα του Αστυνομικού Τμήματος Γορτυνίας εξασφαλίστηκε έτερος χώρος διαμονής της, όπου και διέμεινε προσωρινά, ενώ βραδινές ώρες της 5.4.2024 ο 53χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας.

Συλληφθείς οδηγήθηκε αρμοδίως».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button