Ομορφιά

Δικηγόρος Γιάννη Ξανθόπουλου: «Προσπαθεί να ανακτήσει τις δυνάμεις του από τα τραύματα που έχει»

Ο δικηγόρος του Γιάννη Ξανθόπουλου, Παναγιώτης Μπαλακτάρης, μετά την εμπλοκή του τραγουδιστή σε τροχαίου που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 19χρονου, μίλησε το πρωί της Τρίτης 26 Μαρτίου στην εκπομπή «Happy Day».

Ο δικηγόρος του Γιάννη Ξανθόπουλου ανέφερε πως ο τραγουδιστής εξακολουθεί να είναι σοκαρισμένος και πως προσπαθεί να συνέλθει ψυχικά και σωματικά.

«Έχουμε ένα μεικτό τροχαίο με την εμπλοκή περισσότερων των δυο οχημάτων, το οποίο προκλήθηκε και αυτό είναι σαφές από το γεγονός ότι παραβίασε κατά τρόπο ωμό, ένας οδηγός το στοπ το οποίο υπήρχε με αποτέλεσμα να αναγκάσει έναν άλλο οδηγό, τον Γιάννη Ξανθόπουλο να κάνει ελιγμό για να αποφύγει τη σύγκρουση και επανερχόμενος στο ρεύμα κυκλοφορίας του, να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου από την απότομη αλλαγή του τιμονιού. Αυτό οδήγησε στο να επιπέσει πάνω σε ένα άλλο αυτοκίνητο. Αυτό δε θα είχε συμβεί αν δεν υπήρχε ο οδηγός που παραβίασε το στοπ, ο οποίος δε σταμάτησε να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες. Σταμάτησε για λίγο, είδε τι συνέβη και εν γνώσει του αποφάσισε να εγκαταλείψει το σημείο της σύγκρουσης, δεν κάλεσε την αστυνομία, δεν κάλεσε το ασθενοφόρο και εμφανίστηκε μετά από κάποιες μέρες, πράγμα που μας κάνει να πιστεύουμε ότι ίσως να μην οδηγούσε και εκείνος.

Αν οδηγούσε εκείνος, θα είχε επέμβει από την πρώτη στιγμή ή θα είχε καλέσει τις αρχές. Το ότι δεν κάλεσε τις αρχές, άρα να μη φαίνεται από ποιο κινητό καλεί εκείνη τη στιγμή τα ξημερώματα, μας κάνει να πιστεύουμε ότι δεν οδηγούσε εκείνος. Και αν δεν οδηγούσε εκείνος υπάρχει ένα ζήτημα για το ποιον προσπαθεί να καλύψει και γιατί…

Αυτό που ξέρω είναι το ανθρώπινο πλαίσιο, είναι αδύνατον να μαλακώσεις όταν έχεις χάσει ένα παιδί σε αυτή την ηλικία με αυτό τον τρόπο. Είναι απολύτως κατανοητό. Ο Γιάννης από την πρώτη στιγμή επικοινώνησε και με τον τραυματία και με την οικογένεια του παιδιού που χάθηκε, με κάθε δυνατό τρόπο για να εκφράσει τη θλίψη του για ότι συνέβη. Εκείνος που δεν έχει εκφράσει τη συγγνώμη του σε κανέναν από τους εμπλεκόμενους είναι ο οδηγός που παραβίασε το Stop…Ο Γιάννης προσπαθεί να ανακτήσει τις δυνάμεις του από τα τραύματα που έχει και τα ψυχικά. Εξακολουθεί να είναι συγκλονισμένος, θα προσπαθήσει μέρα με τη μέρα να ξανασταθεί στα πόδια του χωρίς φυσικά να μπορεί να φύγει ποτέ από το μυαλό του αυτό που έχει συμβεί», είπε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος του Γιάννη Ξανθόπουλου.

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή Happy Day

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button